Zwangerschapsmassage


van Bronckhorststraat 2 1962 TV Heemskerk
0610014799 Klik om te bellen

Over Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een mooie tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en je te laten verzorgen.Een zwangerschapsmassage is een fijne manier om je batterij weer op te laden.
Eventuele spanningen worden losgelaten en er komt ruimte voor nieuwe energie. Op de verwarmde massagetafel ontspan je op een diep niveau. Je lichaam schakelt om van haast naar rust.
Tijdens je zwangerschap kun je last hebben van allerlei kwaaltjes. Zwangerschapsmassage helpt je je fitter te voelen. Het verlicht hoofdpijn en vermindert bekken-, rug-, nek- en schouderklachten, kuitkramp, zorgt voor vochtafdrijving en een betere nachtrust.

Je bent in veilige handen; ik ben specialist op het gebied van zwangerschapsmassage. Met mijn vakkennis kan ik je helpen. Ik weet hoe slopend korte nachten kunnen zijn, hoe fijn het is om slippers te dragen, hoe lekker het is als je straks je gewone kleding weer aan kunt, hoe bijzonder de schopjes van je kindje zijn en hoe spannend de 20-weken echo is.
Een zwangerschapsmassage is dan ook geen gewone massage. Ik weet precies wat wel en niet gemasseerd mag worden als je zwanger bent. In mijn praktijk draait alles om jou. Ik zorg voor een rustige en veilige omgeving, een goede uitleg en een luisterend oor, zodat jij kunt genieten en ontspannen. We kijken samen naar wat jij op dat moment nodig hebt, daar stemmen we de massage op af. Want niet één zwangerschapsmassage is hetzelfde, dat weet ik door jarenlange ervaring. Leuk als je jouw partner meeneemt. Zo kan hij tijdens de massage meekijken en helpen, om het thuis nog eens zelf te oefenen. Lekker toch!

Foto's

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage
Sportmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Zwangerschapsmassage


van Bronckhorststraat 2 1962 TV Heemskerk
0610014799 Klik om te bellen