ZENZIJN


Reitse Hoevenstraat 44 5042 EH Tilburg
0134632612 Klik om te bellen

Over ZENZIJN

Zenzijn

Praktijk voor Mindfulness-training, coaching en massage

Mijn praktijk onderscheid zich door kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, maatwerk en oprechte betrokkenheid. Dat zijn de kernwaarden van Zenzijn.
Mijn jarenlange ervaring leidt er toe, dat mijn massages steeds fijner afgestemd zijn op de wensen van de persoon die gemasseerd wordt. Of het nu gaat om een stevige anti-stressbehandeling, een heerlijke ontspanningsmassage of een energetische massage waarbij gevoel en emoties worden verkend,ervaring en afstemming zorgen voor het gewenste resultaat, een behandeling waarbij beide partijen met plezier van genieten en waarbij de behandeling ook resultaat heeft.
Wanneer het gaat om mindfulness en coaching, is mijn ervaring vanuit de opleiding en de praktijk mijn leidraad om zowel een fijne als inspirerende training aan te bieden. Zo ook bij de individuele coaching, waarbij de client zichzelf op een volstrekt veilige wijze kan ontlpooien.
Al deze ervaringen gebundeld, maakt dat ik met meer verdieping kan werken, omdat lichaam en geest nou eenmaal niet los van elkaar staan, maar echt met elkaar zijn verbonden. Deze verbinding komt daarom ook weer duidelijk terug in mijn massages.
Een totaalplaatje in een rustige en fijne setting.


Meer informatie vind je op www.zenzijn.com 

Foto's

ZENZIJN in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Klassieke en energetische massages
Mindfulness en coaching
Ontspanningsmassage

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

ZENZIJN


Reitse Hoevenstraat 44 5042 EH Tilburg
0134632612 Klik om te bellen