Zenzalig


Koning Lodewijklaan 640 7314 GW Apeldoorn
06-24864430 Klik om te bellen

Over Zenzalig

Praktijk Zenzalig biedt diverse massages gericht op diepe ontspanning, klachtverlichting, bewustwording en het herwinnen van balans, energie en vitaliteit ! Als ervaren masseur maak ik naast verschillende massagetechnieken, gebruik van energetische werkvormen als Acupressuur, Reflexzonetherapie en Healing en werk vanuit mijn intuitie om je een fijne behandeling afgestemd op je persoon te geven. Zenzalig beschikt over een speciale behandeltafel met o.a. borstuitsparing, voor optimaal ligcomfort (zie uitleg fotogalerij). De sfeervolle praktijk is gelegen in de rustieke wijk Sprengenbos (Apeldoorn-West), nabij Paleis Het Loo, Theater Orpheus en op korte afstand van de bekende Hotels. Na afloop van een behandeling is er een lekker kopje biologische kruidenthee of glas gevitaliseerd water. Er is voldoende parkeergelegenheid (alleen tussen 11.00-14.00 u betaald!) en de praktijk is goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Behandeling alleen op afspraak:

Maandag t/m Vrijdag tussen 10.00-22.00 uur 
Zaterdag of Zondag tussen 11.00 en 17.00 uur

Voor aanvullende informatie of klantervaringen bezoek je de website en spreekt het je aan bel of mail dan voor een afspraak!

Zenzalig wordt gemiddeld gewaardeerd met een van 9,4 en staat in de Top 5 van het landelijk overzicht van masseurs (bron: beautyinnederland.nl) 


Massage Apeldoorn Zenzalig Optimaal ontspannen !

Foto's

Massage

Zenzalig in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Aromatherapie
Chinese Voetmassage
Energetische massage
Healing
Holistische massage
HSP-massage
Intuitieve massage
Ontspanningsmassage
Polariteitsmassage
Reflexzonetherapie
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Logo Zenzalig

Zenzalig

Zenzalig


Koning Lodewijklaan 640 7314 GW Apeldoorn
06-24864430 Klik om te bellen