Zensitive


Lambertusstraat 55b 3061 WE Rotterdam
+31 (0) 646171557 Klik om te bellen

Over Zensitive

ZENSITIVE is een praktijk voor natuurgeneeskunde waar mensen terecht kunnen met gezondheidsproblemen en pijn. Mensen die zich weer ontspannen, gezond en 'ZEN' willen voelen.

In de natuurgeneeskunde kijken wij naar jou als mens! Het doel van de behandeling is je natuurlijk herstellend vermogen te bevorderen. Dit herstellend vermogen zorgt ervoor dat je lichaam, geest en bewustzijn in balans komen en jij je weer gezond en happy voelt. Feel good, feel free!

Tijdens de behandeling wordt gewerkt met methodieken vanuit de massagetherapie, cupping, mobilisaties, pulsing, shiatsu, triggerpointtherapie, Dorn- en breuss methodiek, energetische massage, ademhaling- en ontspannings-methode, psychologie, natuurvoedingsleer en voetreflexelogie. Welke mix aan methodieken worden gebruikt is afhankelijk van de hulpvraag, behoefte, wensen en klachten en wordt gezamenlijk met uw afgestemd.

Behandelingen zijn vaak effectief bij hoofdpijnklachten, slapeloosheid, pijn in rug, nek, schouder, knie, heup, arm en handen, burn out, overmatig zweten en overspannenheid

ZENsitive werkt ook aan preventie van klachten. Je kunt er ook terecht voor yoga, een sportmassage, triggerpointtherapie, cupping, zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage en stoelmassage.

Foto's

Praktijk voor natuurgeneeskunde

Zensitive in het kort

Soort(en) massage

Ademtherapie
Babymassage
Bedrijfsmassage
Breussmassage
Cupping
Dorn therapie en breuss massage
Energetische massage
Holistic-Pulsing
Hot Stone massage
Integrale holistische massage
Intuitieve massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Massage bij kanker
Massage therapie
Metamorfose massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage
Yoga
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Zensitive


Lambertusstraat 55b 3061 WE Rotterdam
+31 (0) 646171557 Klik om te bellen