Youniverse.Today


Boven Nieuwstraat 60 8261 HE Kampen
0643155521 Klik om te bellen

Over Youniverse.Today

Een herkenbaar verhaal?

U kent het vast wel; u bent altijd druk, werkt hard, zit of staat vaak in dezelfde houding en na verloop van tijd merkt u dat een bepaalde spier in de rug toch behoorlijk strak begint aan te voelen en pijn begint te doen. Soms zelfs zo erg dat u er ’s nachts gewoon niet van kan slapen. U denkt bij uzelf; ‘Eigenlijk kan ik weleens een goeie massage gebruiken, een sportmassage of een triggerpoint massage, als die vervelende pijn maar ophoudt, maar waar in Kampen vind ik een masseur die die pijnpunten weet te vinden en mij goed stevig kan masseren?’

Of…, u voelt zich al tijden lusteloos, piekerig, wat gestresst, hebt steeds meer moeite om u te ontspannen en slaapt daardoor slecht. Dan heeft u ook nog eens een vermoeid en stram gevoel in de spieren gekregen en die hoofdpijn speelt ook weer eens op. U denkt, ‘kon ik maar ’ns een lekkere ontspanningsmassage krijgen, even een uurtje helemaal niks hoeven doen, m’n gedachten even uitschakelen en gewoon genieten van een warme professionele aanraking en fijne olie, maar waar in de buurt vind ik een professionele masseur met een massagepraktijk die dat geeft?’

Massages op maat.

Herkent u zichzelf in één van bovenstaande personen? Dan bent u bij Youniverse.Today massages aan het goede adres. Of het nou gaat om het verwijderen van pijn en zwellingen door middel van diepe knedingen of het met warme handen of hete stenen (Hot Stone) verzachten van huid en spierweefsel, wij bieden u een betaalbare massage op maat.

Dus, blijf niet onnodig langer met uw klachten rondlopen, kies vandaag voor uzelf en kom langs in onze sfeervolle praktijk in het centrum van Kampen. U kunt op de site online uw afspraak al regelen, op een moment dat het u uitkomt. Handig!

En bent u al bekend met sportmassages of ontspanningsmassages maar wilt u eens wat anders? Kies dan eens voor een Guasha behandeling of Cupping, waarbij verklevingen van de huid, bindweefsel, fasciae en spieren op een prettige manier worden losgemaakt en afvalstoffen versneld worden afgevoerd. U zit al meteen lekkerder in uw vel.

Hoe dan ook, we zien u graag komen en tevreden weer weggaan.

 

Lysander

Gediplomeerd masseur

Foto's

Masseur aan het werk

Youniverse.Today in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Cupping
Gua Sha therapie
Hot Stone massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Youniverse.Today


Boven Nieuwstraat 60 8261 HE Kampen
0643155521 Klik om te bellen