Young Moments


Jan Wiegersstraat 49 7556 JW Hengelo
06 21194549 Klik om te bellen

Over Young Moments

Je lichaam bezit enorme kracht en wijsheid en kan duidelijk aangeven waar een disbalans heerst. Heb je pijn? Slaap je slecht? Of ervaar je andere klachten waardoor je je niet lekker voelt? Het zijn allemaal signalen van het lichaam dat er ‘iets’ in je leven niet stroomt en waar aandacht gevraagd wordt.

Massage kan een ontdekkingsreis naar jezelf zijn, waardoor je merkt hoe het aanvoelt meer ontspannen en in harmonie met jezelf te zijn en het goede gevoel te hebben van een lichaam dat vrij kan ademen, vrij kan staan en bewegen.

Heb jij een terugkerende (fysieke) klacht waar je verlichting in zoekt? Wil je meer ruimte in je hoofd of meer stroming in je lichaam? Of heb je simpelweg behoefte aan diepe ontspanning? In een uiterst ontspannen staat van zijn kan ons lichaam opladen, loslaten en helen.

Tijdens mijn behandelingen maak ik gebruik van uiteenlopende technieken zoals deep tissue-, trigger point-, chakra-, drukpunt- en ontspanningsmassages. Ook pas ik regelmatig mijn kennis als epigenetisch therapeut toe (voeding en supplementen advies), of integreer energiewerk in mijn behandelingen.

'Uit je hoofd en in je lijf'

Foto's

Young Moments in het kort

Soort(en) massage

Chakra massage
Duo massage
Energetische massage
Gezichtsmassage
Handmassage
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Intuitieve massage
Kindermassage
Ontspanningsmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Young Moments


Jan Wiegersstraat 49 7556 JW Hengelo
06 21194549 Klik om te bellen