Wilco massage Rijnsburg


Johannes Vermeersingel 8 2231 BT Rijnsburg
06-41657159 Klik om te bellen

Over Wilco massage Rijnsburg

Ontspanningsmassage in Rijnsburg
Even voorstellen, mijn naam is Wilco. Sinds dit jaar heb ik de cursus ontspanningsmassage afgerond en mijn Certificaat behaald en vormt dit de basis voor alle massage vormen.

In Rijnsburg heb ik een massagepraktijk aan huis.

Dagelijks bouwt eenieder veel spanningen op in zijn/haar lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op den duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage met debasis massagetechnieken is hiervoor een ideale preventieve behandeling. Ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Door het geven van een professionele massage kun je mensen helpen om de opgebouwde spanningen los te laten.

 Effecten van een ontspanningsmassage
Bij een massage herstelt de bloedcirculatie zich en krijgt de huid meer doorbloeding. Veel klachten door oververmoeidheid, stress, verkeerde zit-, loop- of staan houding wordt voorkomen en/of opgeheven. Een ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. ‘spanningshoofdpijn’, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht.

Inhoud en mogelijkheden van de ontspanningsmassage:
Effleurages
Petrissages
Frictie
Tapotementen
Duimrollen
Schommelen
Massage per lichaamsdeel
Uitvoeren volledige lichaamsmassage
*U kunt uw gehele lichaam laten masseren of naar eigen wens een gedeelte daarvan:

gezicht, nek, schouders, rug, borst, buik, armen, handen, benen, billen of de voeten gemasseerd. Voor de prijzen ga naar de overzichtspagina aanbod.
Voor de lopende acties ga naar acties.

 
Massage praktijk Rijnsburg:
In Rijnsburg heb ik mijn massagepraktijkruimte  aan huis. Ik werk uitsluitend op afspraak op de dagen: vrijdag, zaterdag en zondag. 
Bel, sms of stuur een mail voor het maken van een afspraak.

 Tel: 06-41657159

mail: info@wilcomassagerijnsburg.nl

U bent van harte welkom.

* Gratis parkeren voor de deur.

Wilco massage Rijnsburg in het kort

Soort(en) massage

Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Wilco massage Rijnsburg


Johannes Vermeersingel 8 2231 BT Rijnsburg
06-41657159 Klik om te bellen