Welzijnsgevoel


Schubertstraat 37 7131 AM Lichtenvoorde
06 43885765 Klik om te bellen

Over Welzijnsgevoel

Touch for Health Massage

Bij welzijnsgevoel therapie draait om de beweging van het lichaam, wij werken op een therapeutische manier waarbij de energie van het lichaam centraal stellen, daarnaast zetten wij het lichaam in de emoties en voeding vanuit hier zoeken wij de onbalans van het lichaam, onbewuste spierspanningen geeft aan waar de blokkades zitten.

De behandelwijze kun je vergelijken met acupressuur of drukpuntmassage, de studies van massagetechniek zorgt dat lichaam en geest in balans komt. Het versoepelt de spieren, bevordert beweging, en stimuleert de geest.

Inner and Outer beauty, welzijnsgevoel, Paramedische, para touch.

Zo werken wij

Welzijnsgevoel en Lifestyle kun je combineren met vele andere therapievormen zoals: fysio-, osteopathie, Bachbloesem, Shiatsu-, mineralen therapie, Edelstenen, Kinesiologie, of NEI-therapie enz.

De behandelingen van Welzijnsgevoel en Lifestyle worden op vele niveaus in gezet, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel met La-Lanchs. Wij geven een hele nieuwe dimensie aan het begrip van healing en versterkt het effect van iedere andere behandelwijze.

Ieder mens is uniek. Energetische massage met ontspanning

Foto's

spirituele stenen

Welzijnsgevoel in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Aromatherapie
Ayurveda
Chronische pijn massage
Healing
HSP-massage
Integrale holistische massage
Intuitieve massage
Mind & Body Wellness
Post-Whiplash massage
Triggerpoint Reset Methode

's avonds geopend

Ja

Artikelen

KISS ofwel Nieuwetijds kinderen

Hoe herken ik New Age, fijngevoelige, Nieuwetijds kinderen, kinderen met PDD-NOS, Kiss-Kidd syndroom.  Het begint al in de babytijd, ze hebben nog een open verbintenis met de Kosmische wereld. Kinderen...

Onze locatie

Welzijnsgevoel


Schubertstraat 37 7131 AM Lichtenvoorde
06 43885765 Klik om te bellen