Terug

Werkt massage ook bij maagklachten?

Angelika

Kunnen de massages ook helpen voor pijnklachten? Ik heb heel veel maagklachten. Kunnen jullie mij de prijzen doorsturen? Kan ik nog altijd navragen bij Iza Cura gemeente?


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Massage helpt bij het bevorderen van de doorbloeding in uw lichaam, waardoor voedingsstoffen beter benut kunnen worden en afvalstoffen afgevoerd worden. Het zou kunnen dat massage helpt. Dit is een kwestie van proberen en kijken wat het effect is. Na ongeveer 4 dagen na de 1e massage kunt u aangeven of er verbetering, verslechtering of geen verandering heeft opgetreden. Als het verbeterd is of als er niks veranderd is kan er een schema gemaakt worden qua vervolgbehandelingen.  Een massage kost bij mij 25 euro per half uur.


Antwoord van YourInnergy

Massages kunnen zeker helpen bij pijnklachten. Onder andere afhankelijk van het soort pijnklachten, waardoor veroorzaakt, locatie etc. Hou rekening met het enorme aanbod aan massages.

 

Zoek iemand bij jou in de buurt en let erop dat je onderzoekt wat voor jou goed voelt en effect heeft. Normaal gesproken heb je bij de eerste keer dat je bij iemand gemasseerd wordt een intake. Hierin wordt onder andere ingegaan op jouw klacht(en), de mogelijke oorzaak en wordt uitgelegd wat jij kunt verwachten van de massage.

 

Op tariefgebied verschillen de prijzen behoorlijk. Wanneer een masseur is aangesloten bij een beroepsvereniging is het mogelijk dat een deel of misschien de volledige kosten vergoed worden vanuit jouw aanvullende zorgverzekering.

 

Succes met het vinden van een voor jou goede masseur.