Terug

Heb ik een doorverwijzing nodig om naar een masseur te gaan?

Claudia

Moet je echt eerst langs de dokter geweest zijn om bij jullie langs te komen?

Ik voel gewoon echt knopen in mn rug, dus wilde gewoon eens kijken of dat verholpen of verlicht als ik een massage krijg.


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Claudia,

Als je pijn, knopen of stijheid voelt in je spieren is de meest logische stap om naar een sportmasseur te gaan. Deze heeft ervaring en kunde genoeg om te beoordelen of jouw kwaal met massage weg te krijgen is of dat verdere medische hulp gewenst is. Dus doorverwijzing naar fsiotherapeut of dokter.

Met de meeste sportmasseurs kan je gewoon een afspraak maken om er even naar te kijken.

 

Hopelijk heb ik je geholpen met dit antwoord en anders neem je maar even contact met me op dan leg ik het gewoon nog eens uit.

 

Groet,

Roel

Triangel, Praktijk voor massage en energie 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Claudia,

 

Als je pijn hebt tengevolge van een blessure , of je weet niet waardoor...is het altijd beter eerst langs een arts te gaan ,deze zal je zo nodig doorverwijzen.

Toch kunnen veel spierproblemen en plotsling opkomende spier/klachten verholpen worden door een goede masseur/masseuse.Vooral door Energetische massage verricht vaak wonderen.

Je krijgt nl. altijd een Intake gesprek, vertrouwd een behandelaar het niet, dan stuurt deze je sowieso door  naar een arts.

 

Namasté Ine

 

Magic Hands Ine Eelants