Terug

Is het makkelijk om een volledige baan als masseur te krijgen?

Ingo

Is er in de massage een volledige baan te krijgen? Als je bijvoorbeeld verschillende massage opleidingen volgt, is de kans dan groot dat je er een volledige baan in kunt krijgen? Of kun je dan beter een ander beroep kiezen en massage als bijbaan nemen? Of is het sowieso handiger om bijvoorbeeld eerst een fysiotherapie opleiding  te volgen en daarna nog een verdere opleiding in de massage te volgen?


3 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Vaak kom je dan terecht bij sauna's voor een volledige baan in loondienst.

 

Als je als zelfstandige masseur aan de slag wilt, dan hangt het af van je eigen inzet, doorzettingsvermogen en een beetje geluk of je daar dan van rond kan komen.

 

Des te beter je bent opgeleid, des te meer kans je hebt om een baan te vinden.

 

Voel je Mens


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Een baan krijgen lukt altijd, maar beter is het je eigen baan te creeren met een eigen praktijk.

Natuurlijk kun je altijd werk krijgen, b.v. als stoelmasseur, of bij een sauna.

 

succes


Antwoord van YourInnergy

Hallo Ingo,

 

Het lijkt me verstandig als je eerst bepaald wat jij wilt. Het is onzinnig om allerlei massage opleidingen/workshops te doen zonder dat je vooraf weet wat je wilt. Welke doelgroep wil jij bedienen? Waar ligt jouw passie? Wil je alleen ontspanningsmassages geven of juist specialiseren?

Al met al vragen waar je over na zou kunnen denken anders ben je misschien zonder gericht doel iets aan het doen. De vraag is of het dan lukt en of je dan bereikt wat je wilt.

 

In ieder geval succes en ik sluit me aan bij de hierboven vermelde opmerking over de opleiding. Zorg dat je een goede opleiding doet. Iedereen kan masseren maar de kennis die je hierover hebt kan bepalend zijn of je iemand helpt of...