Vitaliteit Nederland


Waling Dijkstrastraat 7 8602 AR Sneek
0612597569 Klik om te bellen

Over Vitaliteit Nederland

Op zoek naar een heerlijke, ontspannende of juist een goede, stevige massage in Sneek? Dan bent u hier op het juiste adres! Gevestigd in Sneek, maar natuurlijk is iedereen in heel Friesland verzekerd van een warm onthaal in mijn praktijk.

De behandelingen worden gegeven op een verwarmde massagetafel wat voor nog meer ontpanning zorgt. Mijn sfeervol ingerichte praktijk aan huis brengt je in een rustige stemming. Hygiëne en respect zijn hier twee belangrijke kernwoorden. Vanzelfsprekend geldt dit vanuit de behandelaar, maar ook wordt hetzelfde van de ontvanger verwacht.

Voor een eerste behandeling nemen we eerst een paar minuten de tijd om samen door te nemen of er klachten, blessures of andere bijzonderheden zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Na de nodige formaliteiten is het doel bij mij altijd ‘ontspannen’! Warme olie, rustgevende muziek, kalmerende geuren en een massage dat helemaal is afgestemd op wat nodig is.

Wanneer het teveel aan prikkels uit het lichaam is verdwenen, kun je de verplichtingen van het dagelijks leven beter aan.

Kom ook eens langs om het zelf te ervaren!

  • Metamericmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Stoelmassage
  • Bedrijfsmassage

Foto's

Stoelmassage op de werkvloer

Vitaliteit Nederland in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Intuitieve massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Stoelshiatsu
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Vitaliteit Nederland


Waling Dijkstrastraat 7 8602 AR Sneek
0612597569 Klik om te bellen