Velvære - In balans


In de Cramer 14 6411 RS Heerlen
06 81602303 Klik om te bellen

Welzijn met een frisse wind
Gecertificeerd NGS Masseur
Mét de klant samenwerken i.p.v. vóór de klant

Over Velvære - In balans

Het aanbod van Velvære bestaat uit sportmassage, klassieke massage en ontspanningsmassage. Vaak combineer ik deze varianten, zodat ik maatwerk kan leveren voor mijn cliënt. Dat wat op dat moment nodig is voor het individu.

Ik bied een professionele aanpak, met een down to earth-mentaliteit. Mét de klant samenwerken, in plaats van vóór een klant. Op die manier het maximale voordeel halen uit een behandeling. Jij tevreden, ik ook tevreden.

Ik ben ervan overtuigd dat deze aanpak zal leiden tot welzijn. Dit is ‘de frisse wind’ die ik jou met Velvære kan bieden.

Maak je graag een praatje tijdens de massage? Dat is geen probleem. Ik bied graag een luisterend oor. Ontspannen zonder gesprek is uiteraard ook mogelijk. Hoofdzaak is dat jij tevreden en ontspannen bent na de massage.

De praktijk ligt in het pand van bouldercentrum The Climbing Corner en is goed te bereiken. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur, het treinstation is op loopafstand en de fiets kun je eveneens voor de deur parkeren.

Zin om na de massage nog even na te genieten? Je kunt dan in het café van het bouldercentrum terecht voor een kop koffie of thee van Jansen en Janssen. Eventueel met een van de vele heerlijke gebakjes.

Welzijn met een frisse wind

Foto's

Velvære - In balans in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage

Werkzame personen

Man

Certificeringen

NGS Sportmasseur

Hotstone masseur

Onze locatie

Velvære - In balans


In de Cramer 14 6411 RS Heerlen
06 81602303 Klik om te bellen