Uit Handen


John Lennonstraat 13 6663 GR Lent
06 19999547 Klik om te bellen

Over Uit Handen

Massage en Bewustwording in Nijmegen-Lent en Den Haag

Praktijk Uit Handen is gespecialiseerd in vermindering van pijn- en stress gerelateerde klachten (zoals rug, nek en schouderklachten, onrust, hoofdpijn, RSI, burn-out, disbalans etc)

Matige tot stevige massage technieken worden afgewisseld met het mobiliseren van spieren en zachte bindweefseltechnieken zodat spanningen die zich op verschillende lagen hebben vastgezet, los kunnen komen. Deze combinatie activeert het parasympathische zenuwstelsel (welke zorgt voor herstel en rust), afvalstoffen worden opgeruimd en er worden meer neurotransmitters aangemaakt die je een goed gevoel geven( zoals endorfines, oxytocine en dopamine).
Veel klachten komen voort uit stress (chemische stress vanuit gifstoffen en bepaalde voeding, fysieke stress als gevolg van bijv. een ongeluk of emotionele stress door bijv. een schieding, burn-out, werk stress etc). Als stress kortdurend is, kan je systeem, fysiek, mentaal en emotioneel, zich herstellen en resetten. Wordt het echter chronisch, dan ontstaat er een disbalans die op langere termijn tot ziekte leidt. Massage, evt. ondersteund door veranderingen in leefstijl, helpt om de stresscyclus te doorbreken en je systeem a.h.w. te resetten.
Om het effect van de massage te vergroten kunnen we, als je daar voor open staat, ook inzetten op aanpassingen in je voeding, mate van bewegen, het vergroten van je lichaamsbewustzijn en onderzoeken hoe je staat, loopt en zit. Zo kun je in je dagelijks leven ook zelf veranderingen aanbrengen om fysieke en mentale spanning te verminderen.
Zelf heb ik in de afgelopen 20 jaar geleidelijk aan veranderingen aangebracht in mijn voeding (veel groenten, weinig vlees en suiker, nauwelijks zuivel, veel water drinken ed. en dan zoeken naar een nieuwe balans zodat de maaltijden wel volwaardig zijn), sport ik regelmatig en ben ik graag in de buitenlucht. Dit heeft veel positieve verandering gebracht. Vanuit ervaring weet ik dat je je energieker, tevredener, gezonder en meer in balans kunt voelen door op een holistische manier en dus op diverse vlakken aan je welzijn te werken. Dit begint bij meer in contact met je lichaam en de signalen die het af geeft serieus nemen.

Behandelingen

Je kunt kiezen uit een behandeling ter ontspanning of therapeutische behandeling ( bij de laatste zijn de massages en lichaamsbewustwording gericht op het herstellen van de verbinding op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Dit is ook mogelijk in combinatie met psychosociale therapie)

Mogelijkheden zijn:
- Anti-Stress Massage
- Bewustwordings massage
- Holistische massage
- Ontspannings massage
- Lomi Lomi massage

Een massage als eiland van rust binnen de snelle stroom van je leven, of ter verlichting van klachten op fysiek, emotioneel of mentaal vlak.
Je ligt in een aangenaam warme ruimte waar je in stilte of met rustige achtergrondmuziek met aandacht gemasseerd wordt met een verwarmde 100% natuurlijke olie.


Bel gerust of kijk voor meer informatie op onze website
https://praktijkuithanden.nl/bewustwording-massage-nijmegen-lent-den-haag

Cursussen en workshops

Praktijk Uit Handen biedt ook een 5 of 9 daagse cursus Lomi Lomi Massage. Stromende, verbindende massage met de onderarmen die sterk geworteld is in het oorspronkelijke Hawaiiaanse spiritualiteit. Ervaar de kracht en zachtheid van het element water en de diepe werking op fysiek, emotioneel en bewustzijns niveau. Uitgebreide informatie vind je opde website onder cursussen.

Ook kun je terecht voor privé massage workshop voor partners/ 2 personen of huis, tuin en keukenstoel massageworkshop voor groepen

Foto's

Uit Handen in het kort

Soort(en) massage

Cursus
Holistische massage
Klachtgerichte massage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage
Trager Approach
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Uit Handen


John Lennonstraat 13 6663 GR Lent
06 19999547 Klik om te bellen