TuiNa massage, Sportmassage, Dorn Methode: praktijk Corpus & Anima


Peperstraat 26A 1815 DE Alkmaar
0728888787 Klik om te bellen

Over TuiNa massage, Sportmassage, Dorn Methode: praktijk Corpus & Anima

TuiNa massage bij Corpus & Anima | Alkmaar | Egmond-Binnen

TuiNa massage komt uit de traditionele Chinese geneeskunde en wordt in China nog steeds veelvuldig toegepast als medische massage bij een grote variatie aan klachten.

TuiNa massage is bijzonder geschikt voor pijnklachten, spier-, pees- en gewrichtsklachten, vermoeidheid, stress, buikklachten en hoofdpijn. We kijken naar de mens in zijn geheel en de mogelijke onderliggende oorzaken bij een klacht. Daarom kan een behandeling bij hoofdpijn bij de ene persoon totaal anders zijn, dan bij de ander. Bij TuiNa massage wordt heel bewust met Qi (energie) gewerkt, de werking ervan is diep.

Er wordt gewerkt met het meridiaansysteem en acupunctuurpunten en natuurlijk een grote variatie aan massagetechnieken. Voorafgaand aan de behandeling stelt de masseur een aantal vragen om een duidelijk beeld van uw klacht te vormen, en daarnaast gebruikt hij/zij pols-en tongdiagnostiek voor aanvullende informatie. Bij de behandeling kan verder gebruik worden gemaakt van cupping en/of moxa.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Sportmassage en diverse andere bekende massagevormen. Ook kan een behandeling volgens de Dorn Methode een goede keus zijn, deze is heel geschikt bij scheefstand van de wervelkolom en beenlengte verschil en klachten die daaruit voortkomen.

Foto's

TuiNa massage en Sportmassage in Alkmaar, Egmonden, regio Bergen, Heiloo, Castricum: praktijk Corpus & Anima

TuiNa massage, Sportmassage, Dorn Methode: praktijk Corpus & Anima in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Cupping
Intuitieve massage
Klassieke massage
Sportmassage
Stoelmassage
Tuina massage

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

TuiNa massage, Sportmassage, Dorn Methode: praktijk Corpus & Anima


Peperstraat 26A 1815 DE Alkmaar
0728888787 Klik om te bellen