The SKinfirm


Stationsplein 99 unit 263A 1703 WE Heerhugowaard
06 25259993 Klik om te bellen

Over The SKinfirm

Age Perfectly, DE specialisten in huidverjonging en verbetering


Age Perfectly, salon voor huidverbetering en huidverjonging. Gespecialiceerd in antiaging behandelingen waaronder Bindweefselmassage voor het gezicht. Wij zijn twee vriendinnen (al 20 jaar) met een doel en een visie om op een natuurlijke manier iemand weer een fris en fruitig uiterlijk te geven. We zetten de klok een paar jaartjes terug volledig met jouw huid eigen herstelvermogen. Zo min mogelijk downtijd / hersteltijd en zo goed mogelijke resultaten. Bij ons is elke klant koning of koningin en we trekken graag extra tijd voor iedereen uit zodat we eerst met een kopje koffie/thee uitgebreidt gaan doornemen wat jouw wensen /problemen zijn om hier op een eerlijke en open manier een oplossing voor te geven.

 Een van de behandelingen om de huid weer te verstrakken, vernieuwen, te verbeteren is de bindweefselmassage. Denk erom dat we het hier niet hebben over een heerlijke ontspannende massage maar over de echte diepe werkende bindweefsel activatie.


Bindweefselmassage

Omdat een bindweefselmassage zich op de bindweefsellaag tussen huid en spieren richt, verbetert het niet alleen de huidconditie. Het verhoogt ook de doorbloeding en activeert de stofwisseling, waardoor ontstekingen en verklevingen verminderen. Bindweefselmassage is dan ook een goede behandeling voor lichte rimpels, cellulitis of dofheid van uw huid, mits goed uitgevoerd. De huidtherapeuten passen speciale diepe massagetechnieken toe, die op het bindweefsel inwerken.

Bindweefselmassage heeft onder meer de volgende effecten:

Verbetering van de huidconditie
Stimulering van de huiddoorbloeding
Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
Opnameverbetering van werkstoffen
Bevordering van de celdeling
Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
Verbetering van de huidstructuur en huidteint
Vermindering van onder meer rimpels, kraaienpootjes en cellulitis

Een losse cosmetische bindweefselmassage voor het gezicht €69,= (45 min)
Een Strippenkaart van 5x voor het gezicht €300,=
Een strippenkaart van 10x voor het gezicht €550,=

Advies is om cosmetische bindweefselmassage te doen in kuur verband waarbij je 6x een behandeling in de week volgt, 4x een behandeling in de 2 weken

Foto's

The SKinfirm in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

The SKinfirm


Stationsplein 99 unit 263A 1703 WE Heerhugowaard
06 25259993 Klik om te bellen