The Chairmen at Work


Bredeweg 34-H 1098 BS Amsterdam
06 41766809 Klik om te bellen

Over The Chairmen at Work

The Chairmen at Work is een sociale onderneming gericht op Vitaliteit. Wat The Chairmen at Work uniek en bijzonder maakt is dat alle masseurs en coaches een visuele beperking hebben of blind zijn.

Door het verlies van een zintuig, zijn onze masseurs en coaches zeer invoelend en hebben zij meer focus op de mens die zij masseren en/of coachen. Zij leveren een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer met als resultaat: energieke medewerkers, minder ziekteverzuim en veel positieve aandacht voor de medewerkers.

The Chairmen at Work inspireert werknemers en de organisatie! Onze masseurs en coaches geven een fris, nieuw perspectief en leren hoe te focussen op mogelijkheden en niet op beperkingen.

Vitaliteitsdiensten:

> Stoelmassage op locaties en sportmassage op het werk

The Chairmen at Work biedt kwalitatief hoogwaardige stoel- en sportmassages aan op locatie. De stoel- en sportmassages zijn bedoeld om een moment van ontspanning te bieden tijdens een drukke werkdag en een bijdrage te leveren aan de vitaliteit van medewerkers.

> Mindfulness

De introductiesessie Mindfulness is een training, die speciaal ontwikkeld is voor op de werkplek. Down to earth, toegankelijk en praktisch. In de training worden oefeningen gegeven om meer balans te vinden in werk en privé en leren deelnemers op

> Sporten op het Werk - Office Gym

Office Gym is een makkelijke en laagdrempelige manier om iedere dag voldoende beweging te krijgen. Onder begeleiding van een professionele coach word je geleerd hoe je tijdens je werk in beweging kunt blijven en worden er praktische oefeningen gegeven die je zelf kunt uitvoeren. Alle oefeningen zijn makkelijk te integreren in de dagelijkse werkzaamheden.

> Voedingspsychologie

Voedingspsychologie is de wetenschap van de manier waarop voedingsstoffen je stemming, je emoties, je manier van denken en je gedrag beïnvloeden. Voeding kan een rol spelen bij lichamelijke klachten, maar ook in je energiepeil, je geheugen en de manier waarop je met stress omgaat. In deze training leert onze coach de deelnemers de basisbeginselen over wat gezonde voeding is vanuit wetenschappelijk inzicht, hoe en waarom voeding zo’n grote invloed heeft en manieren om het voedingspatroon te veranderen.

> Even op adem komen

We ademen de hele dag, ons hele leven lang. Vaak ademen we te oppervlakkig en te snel. Hierdoor krijgen we minder zuurstof binnen, waardoor processen in het lichaam die zuurstof nodig hebben minder goed functioneren én raken we afvalstoffen minder goed kwijt. We voelen ons dan vermoeid maar ook opgejaagd en onrustig. Een diepe, regelmatige en rustige ademhaling maakt ons niet alleen rustiger, maar zorgt óók voor meer balans.

Denken vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen

Foto's

Logo The Chairmen at Work

The Chairmen at Work in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Sport therapie
Sportmassage
Sporttherapie
Stoelmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Team

Artikelen

Inclusiviteit en diversiteit

Inclusief ondernemen, inclusie, inclusiviteit en diversiteit zijn hot topics in bedrijven, instellingen en stichtingen. De termen diversiteit en inclusiviteit worden vaak in 1 zin genoemd. Inclusiviteit...

Onze locatie

The Chairmen at Work


Bredeweg 34-H 1098 BS Amsterdam
06 41766809 Klik om te bellen