Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage


Schafterdijk 11 5556 VK Valkenswaard
06 39100430 Klik om te bellen

Erkend door zorgverzekeraars
Unieke Oost-West benadering
Kleine groepen en prachtige lokatie in het groen

Over Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage

Thaise massage opleiding THAI DEE

Thai Dee is al meer dan 20 jaar hét opleidingsinstituut voor Thaise yogamassage. Wil je de fijne kneepjes van het vak leren, dan ben je bij Thai Dee aan het juiste adres.

Thai Dee betekent goeds uit Thailand. Thaise yogamassage kan daartoe met recht worden gerekend. Het is de enige massagevorm die op de lijst van immaterieel werelderfgoed van de Unesco staat. Thaise yogamassage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van massage met yoga, massage en acupressuur. Door deze unieke combinatie werkt de Thaise yogamassage fysiek, energetisch als mentaal heel diep door. Met enorm veel gezondheidsvoordelen.

Thai zien ziekte als een disbalans in lichaam of geest. Thaise yogamassage helpt beiden weer in balans te brengen. Creëert de ruimte, rust en bewustwording die de basis vormen voor ontspanning en herstel. Thaise Yoga Massage is anders dan andere massages, omdat zowel masseur als ontvanger voortdurend in beweging zijn. Deze massage biedt zowel ontvanger als masseur ontspanning en beweging in één. Is voor beiden heilzaam.

De Nederlandse bron van de Thaise massage
Massage opleiding Thai Dee is de Nederlandse bron van de Thaise Yogamassage en hier in 1994 geïntroduceerd door grondlegger Tirza Bottema. Tijdens een reis door Thailand maakte zij begin jaren ’90 kennis met Thaise massage. Ze was direct helemaal onder de indruk van de kracht, schoonheid en heilzame werking van deze unieke massagevorm. Zowel voor de gever als de ontvanger. Dit moest mee naar Nederland. Het werd haar missie om de Thaise massage op een zo hoog mogelijk niveau in Nederland toegankelijk te maken.

Holistische benadering
Tirza merkte dat door een holistische Oost-West benadering de kracht en toepasbaarheid van de Thaise massage optimaal tot zijn recht komt. Precieze afstemming ontstaat door de integratie van dat wat je voelt met kennis en inzicht over het lichaam op zowel energetisch als anatomisch niveau. Door haar achtergrond als fysiotherapeut en antropoloog ontwikkelde ze een in het Westen unieke Thaise massage opleiding waarbij zowel aandacht is voor Oosterse als Westerse kennis over ons lichaam, gezondheid en ziekte. Massage opleiding Thai Dee was geboren.

In combinatie met erkenning door meerdere beroepsverenigingen en zorgverzekeraars maakt dit dat je als Thai Dee massagetherapeut echt iets extra’s te bieden hebt.

Aanbod:
* Eenjarige opleiding masseur Thaise yogamassage
* Driejarige opleiding Thaise massagetherapeut
* Introductiecursussen
* Diverse specialisaties

Beide opleidingen zijn erkend. De driejarige opleiding ook door zorgverzekeraars.

Nadere informatie:
W: yogamassage.nl
E: info@yogamassage.nl
T: 06-39100430

Een indruk duwt en laat los, mij weer los, zachter dan ik was En zo ontvouwt zich de ruimte van het leven in mijn lijf

Foto's

Thaise massage les in de tuin bij Thai Dee
Thaise acupressuur Thai Dee
Thaise massage opleiding Thai Dee
Thaise massage opleiding Thai Dee
Centrum Thai Dee

Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage in het kort

Soort(en) massage

Massage therapie
Ontspanningsmassage
Stempelmassage
Stoelmassage
Thai Acupressure
Thaise Yogamassage
Zwangerschapsmassage

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Team

Artikelen

Thaise massage van de fascia

Alles in ons lichaam is met elkaar verbondenVaak zijn we gewend om pijn als een signaal te registreren dat er op die plek iets mis is en vestigen we tijdens de behandeling de aandacht op het pijnlijke...

Onze locatie

Logo Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage

Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage

Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage


Schafterdijk 11 5556 VK Valkenswaard
06 39100430 Klik om te bellen