Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage


Wiersedreef 28 3433 ZX Vreeswijk

Over Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage

THAI DEE, het opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage

Thai Dee betekent goeds uit Thailand. Thaise yogamassage kan daartoe met recht worden gerekend. Thaise yogamassage is een van de oudste geneeswijzen ter wereld en bestaat uit een zorgvuldig op elkaar afgestemde en zeer doeltreffende combinatie van massage met yoga, mindfulness en acupressuur. Yoga en acupressuur zetten in beweging, meditatie verstilt. Door deze unieke combinatie werkt de Thaise yogamassage heel diep door. Met enorm veel gezondheidsvoordelen.  

Thai zien ziekte als een disbalans in lichaam of geest.  Thaise yogamassage helpt beiden weer in balans te brengen. Creëert de ruimte, rust en bewustwording die de basis vormen voor ontspanning en herstel. Thaise Yoga Massage is anders dan andere massages, omdat zowel masseur als ontvanger voortdurend in beweging zijn. Deze massage biedt je ontspanning en beweging in één. 

Thai Dee is een kleinschalig opleidingsinstituut waar, naast kwaliteit en expertise, persoonlijke aandacht en een gedegen holistische Oost-West benadering hoog in het vaandel staan. Metta, "Aanraken met liefdevolle aandacht", staat bij ons centraal.

Aanbod:
* Eenjarige opleiding masseur Thaise yogamassage
* Driejarige opleiding Thaise massagetherapeut
* Introductiecursussen
* Specialisaties

Alle opleidingen zijn erkend. De driejarige opleiding ook door zorgverzekeraars.

Nadere informatie:
W: yogamassage.nl
E: info@yogamassage.nl
T: 06-39100430 ( ma t/m do. tussen 10.00 - 13.00 uur)

Foto's

Thai Dee - hét Opleidingsinstituut voor Thaise Yogamassage in het kort

Soort(en) massage

Stoelmassage
Thai Acupressure
Thaise Yogamassage

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Artikelen

Thaise massage van de fascia

Alles in ons lichaam is met elkaar verbondenVaak zijn we gewend om pijn als een signaal te registreren dat er op die plek iets mis is en vestigen we tijdens de behandeling de aandacht op het pijnlijke...