TaoHealing


Alpenlaan 360 5022 LT Tilburg
0637337080 Klik om te bellen

Over TaoHealing

Naast het gebruik van technieken uit de Chinese TuiNa massage zorgt Taohealing voor healing van binnenuit door gebruik te maken van zowel traditionele alsook moderne kennis rondom Voeding & Beweging

'Je bent wat je eet' of is dat zomaar een stelling? Wat we eten heeft wel degelijk invloed op onze prestaties & algeheel welbevinden, je zou er energie van moeten krijgen maar vermoeidheid, spijsverteringsproblemen en chronische aandoeningen zijn veel voorkomende klachten in mijn huidige praktijk. Ook geestelijke vermoeidheid,concentratie- en slaapproblemen kunnen het gevolg zijn van een voedingspatroon dat niet of onvoldoende bij de individuele behoefte aansluit. Dagelijks in de buitenlucht vertoeven en ontspannen bewegen zorgt voor een een betere body/mind balans- met aandacht in contact zijn met je lijf.

Taohealing helpt je op weg...naar een gezonder evenwicht waarin je je zowel lichamelijk maar ook geestelijk fitter mag gaan voelen,met aandacht ervaren wat wél werkt, afvallen geen strijd maar een gevolg van je veranderende levensstijl is, je de nadruck leert leggen op je mogelijkheden waarbij ook lichamelijke ontspannende therapieën & voedingsadviezen ondersteuning bieden.

TaoHealing in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Chakra massage
Cupping
Cursus
Gua Sha therapie
Handmassage
Healing
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
Infrarood relax massage
Integrale holistische massage
Intuitieve massage
Klankschaalmassage
Lage rugpijn massage
Magnesium massage
Massage therapie
Medical- en lymftaping
Metamorfose massage
Ontspanningsmassage
Oorkaars behandeling
Pitjit
Shiatsu
Stoelmassage
Tuina massage
Voetmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Logo TaoHealing

TaoHealing

TaoHealing


Alpenlaan 360 5022 LT Tilburg
0637337080 Klik om te bellen