Tantra4men Massage Rotterdam


. 00 3067 ZW Rotterdam
06 49818848 Klik om te bellen

Gelicenseerd Tantriki
Full body
Privé omgeving

Over Tantra4men Massage Rotterdam

De masseur

Mijn naam is Ton (Tantriki Ramos) en ooit uit nieuwsgierigheid begonnen met een opleiding sportmasseur. Na het behalen van dit diploma, negen jaar actief geweest als sportmasseur/verzorger bij een voetbal- en honkbalvereniging. Na deze periode wilde ik me specialiseren en een eigen praktijk (aan huis) beginnen,

Om meer vormen van massage aan te kunnen bieden heb ik diverse Tantra cursussen gevolgd en o.a. stage gelopen in New Delhi, India. Ik ben dus gecertificeerd sportmasseur en Tantriki.

Wat is Tantra:

Een Pad naar Innerlijke Vrijheid en Bewustwording

Een Tantra massage, zoals aangeboden op tantra4men.nl in Rotterdam, is een bijzondere vorm van ontspanningsmassage die het hele lichaam omarmt als een tempel van sensaties. Deze massage brengt niet alleen fysieke ontspanning, maar ook een dieper contact met je eigen lichaam en emoties. Ik hanteer een bewustmakende en liefdevolle benadering, waarbij alle gevoelens van warmte, tederheid en liefde welkom zijn.

Ik heb me met toewijding gespecialiseerd in Tantra. Mijn holistische benadering omarmt het lichaam als een geheel, zonder uitsluiting van delen. De certificering als masseur en Tantriki getuigt van mijn deskundigheid. Ik bied een veilige en open omgeving waarin mannen zichzelf kunnen zijn, vrij van oordeel.

Mijn Tantra massages zijn bedoeld voor mannen die op zoek zijn naar een diepere verbinding met zichzelf. Ongeacht seksuele oriëntatie, huidskleur of achtergrond, wordt iedereen uitgenodigd om de kracht van aanraking en sensualiteit te ervaren.

Voel je uitgenodigd mijn site www.tantra4men.nl te bezoeken voor meer informatie en een afspraak te maken voor een Tantra massage. Laat jezelf meevoeren op een sensuele en verrijkende reis naar innerlijke vrijheid en bewustwording.

Graag tot ziens.

Ontvang thuis op dinsdag en donderdag van 11 tot 20.00 uur (alleen heren)
Bel voor een afspraak 06-49818848 met nummerweergave. ---geen SMS--- Oproepen zonder nummermelding worden niet beantwoord

Neem tijd voor jezelf en durf te genieten

Foto's

Tantra4men Massage Rotterdam in het kort

Soort(en) massage

Chakra massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Logo Tantra4men   Massage Rotterdam

Tantra4men Massage Rotterdam

Tantra4men Massage Rotterdam


. 00 3067 ZW Rotterdam
06 49818848 Klik om te bellen