Tact-vol Praktijk voor Tactiel Stimulering en massage


Rechtestraat 20 5721 XD Asten

Over Tact-vol Praktijk voor Tactiel Stimulering en massage

Welkom bij Tact-vol,

Na een aantal jaren, als masseur, in een Chinees Medisch Centrum te hebben gewerkt ben ik in 2017 voor mijzelf begonnen.

Bij mij kunt u terecht voor:

* Tactiel Stimulering: dit is een zachte gestructureerde aanrakingsmethode, een bijzondere verfijnde vorm van massage. Tactiel Stimulering is speciaal ontwikkeld om het hormoon oxytocine in een zo groot mogelijke hoeveelheid te produceren waardoor de algehele conditie, lichamelijk, emotioneel en mentaal optimaal verbetert.

* een ontspannende Chinese lichaamsmassage (Tuina-Zen massage)(deelbehandelingen mogelijk) Deze massage geeft een diepe ontspanning, betere doorbloeding in de spieren, betere energiedoorstroming in de meridianen en een verhoging van de weerstand.

* voetmassage: combinatie Chinese en Westerse voetmassage Deze massage kan een heel ontspannend en weldadig effect hebben, niet alleen op de voeten zelf maar op ons hele lichaam. Niet alleen de voeten maar ook de onderbenen en knieën worden mee gemasseerd waardoor er een goede energiedoorstroming op gang komt en het effect van de behandeling intenser wordt. De behandeling begint met een Chinees kruidenvoetenbad.

* Intuïtieve massage: gebaseerd op de klassieke massage. Gegeven vanuit het hart, gevoel en intuïtie op basis van wat nodig is.

Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van warme neutrale plantaardige olie. 

Neem eens een kijkje op mijn website: www.tact-vol.nl of neem vrijblijvend contact op voor meer info of het maken van een afspraak.

Hartelijke groeten, Gerry van Leuken

Tact-vol Praktijk voor Tactiel Stimulering en massage in het kort

Soort(en) massage

Chinese Voetmassage
Handmassage
Intuitieve massage
Ontspanningsmassage
Tactiel stimulering
Tuina massage
Voetmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Tact-vol Praktijk voor Tactiel Stimulering en massage


Rechtestraat 20 5721 XD Asten