Susanna Redeker


Vispoortplein 16 7201 ET Zutphen
06 40054026 Klik om te bellen

Over Susanna Redeker

Mijn naam is Susanna en ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte therapie. Dat houdt in dat bij al mijn behandelingen je lichaam centraal staat, of je nu komt met een emotioneel of een mentaal probleem, om beter te leren ontspannen of om een trauma te verwerken.

Mijn ervaring is dat je lichaam vaak meer te vertellen heeft dan je hoofd – als je er maar naar luistert. Je lichaam vertelt het verhaal van wie je bent, van je verleden en van je heden. En het is daarom ook vaak dé ingang naar ontspanning en heling.

Ik heb mij in de loop der jaren meerdere vormen van lichaamswerk eigengemaakt. De belangrijkste zijn ademcoach, craniosacraal-therapie, (ontspanning)massage-therapie.

Voor wie?
Veel van mijn cliënten volgen of volgden al een vorm van therapie in de reguliere geestelijke gezondheidszorg; bijvoorbeeld bij GGNet. Dit blijkt echter vaak uitsluitend mentaal; er is nauwelijks tot geen aandacht voor het lichaam. Bij mij vullen ze dan deze lacune op.

Daarnaast zijn er veel mensen die bij mij komen voor ontspanningsmassages, waarbij ik ook handvatten aanreik om zélf beter te leren ontspannen. Komt er tijdens de massages ‘oud zeer’ naar boven, dan pakken we dat uiteraard meteen op. Want:

Hoe meer ballast je kunt loslaten, hoe vrijer je leven wordt!

Wie er ook bij mij komt, met welke hulpvraag ook, ik zorg altijd voor een veilige omgeving waarin verbinding vanuit het hart, respect en zachtheid centraal staan. Voel je je hierdoor aangesproken? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Je bent welkom!
In mijn praktijk in Zutphen of in Wichmond.

Mijn behandelingen kunnen worden toegepast bij

  • stress
  • bekkenklachten
  • hoofdpijn, nek- en schouderklachten
  • rouw en verlies verwerking
  • trauma verwerking
  • menopauze -en overgangsklachten
  • bevriezen maar ook moeheid en zich opgejaagd voelen (geen rust kunnen vinden van binnenuit)
  • slecht slapen
  • om rustig te worden, maar ook klachten op emotioneel niveau en meer....

Opening
Mijn praktijk is open op dinsdag, woesndag, donderdag. Andere dagen in overleg. In de avonduren werk ik alleen in Wichmond. Op afspraak ook in het weekend.

Ademcirkel, max 3 mensen
Een klein groepje, samen ademen voor je eigen verdieping. Ontdek samen hoe jouw adem een prachtige helende bron is vol levensenergie. De adem verbeterd de kwaliteit van je leven op vele fronten. Hoe je ademt, zo leef je, hoe vrijer de adem, hoe vrijer je leven. Door de kleinheid van de groep en de persoonlijke aandacht naar ieder, is deze ademcirkel een therapeutische sessie met elkaar.

Verdieping - je innerlijke reis; 3 - 5 sessies ( groep of invidueel)
Een ont-dekkingsreis waarin persoonlijke ontwikkeling en de wijsheid van je lichaam centraal staat.
Van binnen weet je alles. Alles wat zich in ons lichaam afspeelt is een weerspiegeling van onze geest en van onze gedachten. De verdiepingsdagen nodigt je uit om meer de verdieping met jezelf aan te gaan, om te leren luisteren naar je eigen wijsheid van je lichaam. Je wordt uitgenodigd om je eigen weg te gaan bewandelen. We zijn allemaal met een levensplan - zielenplan - geboren en met de mogelijkheden om hieraan te voldoen.

Adres
PROEFLOKALEN, Vispoortplein 16 in Zutphen.

Foto's

Susanna Redeker in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Cranio-sacraal behandeling
Deep Tissue
Energetische massage
Healing
Holistische massage
Integrale holistische massage
Intuitieve massage
Klassieke massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Rebalancing
Sportmassage
Voetmassage
Zweedse massage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Susanna Redeker


Vispoortplein 16 7201 ET Zutphen
06 40054026 Klik om te bellen