Susanna Redeker


Vispoortplein 16 7201 ET Zutphen
0640054026 Klik om te bellen

Over Susanna Redeker

Verbinding | respect | betrokkenheid | aandacht | open hart.


Door deze basishouding en met mijn vakkennis, werkervaring en persoonlijke ervaringen wil ik een positieve bijdrage leveren aan het welzijn en welbevinden van anderen. Mijn werkwijze is gebaseerd op stilte, volle aandacht, warm en in alle openheid vanuit een veilige basis. Met respect voor ieders eigenheid en zonder oordeel, nodig ik je uit te onderzoeken wie jij bent en van hieruit te kunnen leven.

Cranio sacraal: met behulp van zachte gerichte aanrakingen kan het lichaam geholpen worden bij het ontladen van hoog opgelopen spanningen en emoties in organen, het bindweefsel, ruggenmerg en de spieren. Met cranio sacraal therapie kunnen lichaam en geest herstellen, daarmee ondersteunt het tevens het zelf helend vermogen. Dat is voor mij een prachtige manier om de mens bewust te laten worden van het lichaam, wat er in het lichaam leeft. Ik zie bij mijn behandelingen altijd de mens als één geheel; lichaam, geest, hart en ziel: "heel de mens".

Massage en Cranio Sacraal: de massage technieken in combinatie met cranio sacraal technieken, is een mooie combinatie van aanraking en ruimte creëren in het lichaam. Spieren worden vakkundig los gemasseerd en het gaat verder door diep spierwerk of het ontwinden van het lichaam. 

Mijn behandelingen kunnen worden toegepast bij: stress, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rouw en verlies verwerking, trauma verwerking, menopauze -en overgangsklachten, bevriezen maar ook moeheid en zich opgejaagd voelen (geen rust kunnen vinden van binnenuit), slecht slapen, om rustig te worden, maar ook klachten op emotioneel niveau en meer....

Ik werk op 2 locaties
* Vispoortplein 16
   7201 ET Zutphen
   - 1e verdieping, ruimte 13a
* Beeklaan 28
   7234 SL Wichmond
   - ingang tussen steegje tussen nummer 22 en 24

Openingstijden
- elke dinsdag gsloten
- in Wichmond open op de oneven weken op donderdagen

Foto's

Susanna Redeker in het kort

Soort(en) massage

Atlasmassage
Bekkenmassage
Bindweefselmassage
Cranio-sacraal behandeling
Deep Tissue
Energetische massage
Handmassage
Healing
Hoofdpijnmassage
Intuitieve massage
Klassieke massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Rebalancing
Voetmassage
Wellness massage
Zweedse massage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Susanna Redeker


Vispoortplein 16 7201 ET Zutphen
0640054026 Klik om te bellen