Susanna Redeker


Prinses Margrietstraat 1 7204 AJ Zutphen
06 40054026 Klik om te bellen

Over Susanna Redeker

Ademcoach | ademsessies | craniosacraal | ademcirkels | dag retraites

Mijn naam is Susanna en ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte therapie. Dat houdt in dat bij al mijn behandelingen je lichaam centraal staat, of je nu komt met een emotioneel of een mentaal probleem, om beter te leren ontspannen of om een trauma te verwerken.

Mijn ervaring is dat je lichaam vaak meer te vertellen heeft dan je hoofd – als je er maar naar luistert. Je lichaam vertelt het verhaal van wie je bent, van je verleden en van je heden. En het is daarom ook vaak dé ingang naar ontspanning en heling.

Ik heb mij in de loop der jaren meerdere vormen van lichaamswerk eigengemaakt. De belangrijkste zijn

  • craniosacraal therapie
  • ademsessies
  • massage(therapie)
  • somatische yoga

Voor wie?
Veel van mijn cliënten volgen of volgden al een vorm van therapie in de reguliere geestelijke gezondheidszorg; bijvoorbeeld bij GGNet. Dit blijkt echter vaak uitsluitend mentaal; er is nauwelijks tot geen aandacht voor het lichaam. Bij mij vullen ze dan deze lacune op.

Daarnaast zijn er veel mensen die bij mij komen voor ontspanningsmassages, waarbij ik ook handvatten aanreik om zélf beter te leren ontspannen. Komt er tijdens de massages ‘oud zeer’ naar boven, dan pakken we dat uiteraard meteen op. Want:

Hoe meer ballast je kunt loslaten, hoe vrijer je leven wordt!

Wie er ook bij mij komt, met welke hulpvraag ook, ik zorg altijd voor een veilige omgeving waarin verbinding vanuit het hart, respect en zachtheid centraal staan. Voel je je hierdoor aangesproken? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Je bent welkom!

Mijn behandelingen kunnen worden toegepast bij: stress, hoofdpijn, nek- en schouderklachten, rouw en verlies verwerking, trauma verwerking, menopauze -en overgangsklachten, bevriezen maar ook moeheid en zich opgejaagd voelen (geen rust kunnen vinden van binnenuit), slecht slapen, om rustig te worden, maar ook klachten op emotioneel niveau en meer...

Mijn specialisatie is

AANRAKING

Door zachte aanraking op het lijf en aandacht te geven voor dat wat is. Door zichtbaar te maken wat steeds niet gezien werd. Door te luisteren naar het lichaam, krijgt het lichaam de ruimte om het verhaal alsnog naar buiten te brengen.

Zodat jij en je lijf er mogen ZIJN.

LUISTEREN

Ik luister naar wat jij mij verteld, maar ook de woorden die je niet verteld

INNERLIJK KINDWERK

- Door in contact te komen met je innerlijke kind, natuurlijk kind en gekwetste deel, kan je leren wie jij daadwerkelijk bent.

Foto's

Susanna Redeker in het kort

Soort(en) massage

Atlasmassage
Bekkenmassage
Bindweefselmassage
Cranio-sacraal behandeling
Deep Tissue
Energetische massage
Handmassage
Healing
Hoofdpijnmassage
Intuitieve massage
Klassieke massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Rebalancing
Voetmassage
Wellness massage
Zweedse massage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Susanna Redeker


Prinses Margrietstraat 1 7204 AJ Zutphen
06 40054026 Klik om te bellen