Studentmassage


damsterdiep 49 9711 SH Groningen
06 83693367 Klik om te bellen

Over Studentmassage

Wij zijn de massage praktijk op wielen in Groningen!

In onze bakfiets past alles wat nodig is om een praktijk op te bouwen op locatie. Zo kan er binnen 5 minuten een praktijk voor je klaar staan bij jou thuis, op sportlocatie, maar ook op jouw werkplek.

Wij bieden zowel sport- als ontspanningsmassages aan voor een scherp tarief! De massages zijn gemakkelijk zelf in te boeken in onze online agenda, waarna wij met de bakfiets naar jou toe komen.

Boek ons op www.studentmassage.nl
Of bel 06-83693367

Wie zijn wij?
Wij zijn Lars en Mark en zijn studenten fysiotherapie aan de HanzeHogeschool in Groningen. Beiden hebben wij zowel een achtergrond in als ook een passie voor sport en spel. Het is daarom vanzelfsprekend dat wij het erg leuk vinden om hiermee bezig te zijn. Dit betekent echter niet dat dit het enige is waar wij ons mee bezig houden. Ons doel is om onszelf zo breed mogelijk te oriënteren door middel van het ontdekken van andere vaardigheden en kennis.

Beide beleven we veel plezier aan onze studie, waarbij wij momenteel bijna ons tweede studiejaar afronden. Tijdens onze studie merkten wij echter dat er iets ontbrak. Wij gingen daarom op zoek naar een nieuwe/extra uitdaging. Dit zoeken heeft ertoe geleid dat studentmassage050 in beeld kwam: een nieuw avontuur die wij graag met beide handen wilde aangrijpen. Dit nieuwe avontuur lijkt ons een mooie kans om onszelf te ontwikkelen en nieuwe contacten te leggen.

Door studenten voor de Stadjers.

Studentmassage in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Duo massage
Handmassage
Klassieke massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Studentmassage


damsterdiep 49 9711 SH Groningen
06 83693367 Klik om te bellen