Stilte in de storm


Nieuwe Deventerweg 25 8101 PM Raalte
0653275635 Klik om te bellen

Over Stilte in de storm

Stilte in de Storm. Dat is wat massagetherapie voor jou kan zijn. De storm zijn alle gedachten die voorbij razen en de buitenwereld. De stilte ben je zelf. Met massagetherapie maak je contact met jezelf. Door te vertragen, samen de aandacht bij het voelen te brengen ontstaat er ruimte voor inzicht en bewustwording.

Stilte in de storm is een praktijk voor massagetherapie en bewustwording met een holistische visie. Lichaam en geest zijn één, ze zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Wat op mentaal, emotioneel of sociaal vlak speelt kan fysiek gevoeld worden. Door middel van massage/aanraking breng ik de aandacht bij je lichaam, begeleid ik naar het voelen. Open en nieuwsgierig samen op onderzoek uit, zonder afkeuring, zonder het anders te willen. Voelen wat er te voelen valt. Voelen wat er gevoeld wil worden, zonder het te hoeven veranderen! Door te voelen kan de verbinding met je lichaam herstellen en groeien, leer je jezelf beter kennen, je krijgt inzichten en je wordt je bewust van patronen en overtuigingen. Je leert luisteren naar je lichaam en signalen op te merken. Hierdoor kan je keuzes maken op basis van wat goed voelt in plaats van wat je denkt wat goed is.

Naast massagetherapie heb ik trainingen voor Massage bij kanker gevolgd. Kanker is een ingrijpende ziekte en brengt veel spanning en stress met zich mee. De diagnose, de onderzoeken en behandelingen kunnen heel ingrijpend zijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Het zet je wereld op zijn kop. Een massage biedt geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van leven. Een massage ontspant en daarmee stimuleert het het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Het helpt om de balans in het lichaam te herstellen. En een massage kan ook bijwerkingen en klachten als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, stress en depressie verminderen. Kanker heb je niet alleen. Ook als naaste ben je van harte welkom voor een (ontspannings) massage.

Foto's

Stilte in de storm in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Chakra massage
Deep Tissue
Energetische massage
Gezichtsmassage
Handmassage
Haptonomische massage
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Holos massagetherapie
Hoofdpijnmassage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Manuele lymfe drainage
Massage bij kanker
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Pijn reducerende massage
Reiki
Voetmassage

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Stilte in de storm


Nieuwe Deventerweg 25 8101 PM Raalte
0653275635 Klik om te bellen