Step2Beauty&Care


Graafsebaan 7a 5248 JR Rosmalen
06 22935606 Klik om te bellen

Over Step2Beauty&Care

Bij Step2Beauty&Care kunt u terecht voor totale ontspanning van lichaam en geest. Bij de afdeling Natuurgeneeskunde kunt u terecht met klachten zoals: lage rug pijn, schouder en nek klachten, fibromyalgie, whiplash gerelateerde klachten,psychosomatische klachten (bv. stres gerelateerde klachten) ,RSI-klachten, vermoeidheidsklachten, burn-out, depressie, (sport)blessures, klachten met onverklaarbare oorzaak. Een belangrijk uitgangspunt van massagetherapie is dat lichaam en geest verbonden zijn. Praktisch gezien betekent dit dat geestelijke overbelasting zich uiteindelijk zal manifesteren in lichamelijke klachten. Vaak is dit het moment waarop mensen besluiten massagetherapie te gaan doen.
Door massage kan meer lichaamsbewustwording ontstaan, zodat hierdoor een verbinding gelegd kan worden tussen de oorspronkelijke klacht en de (eventueel) dieper gelegen oorzaak. Klachten en aandoeningen zijn een signaal vanuit het lichaam dat deze balans verstoord is. Wanneer de geest tijdelijk niet optimaal functioneert door bijv. spanningen, zorgen, stress of andere oorzaken, dan zal dit op een duur kunnen lijden tot lichaamelijke klachten. Andersom kunnen lichaamelijke klachten invloed hebben op het geestelijk welzijn. Lichaamstherapie biedt verschillende behandelingen die richten zich op het terugvinden en het behouden van de juiste balans.De behandelingen zijn een ondersteuning en stimuleren het zelfherstellend vermogen vanuit het lichaam.
Lichaamstherapie/massagetherapie kan op zichzelf staan maar kan ook een aanvulling zijn op de reguliere gezondheidszorg. De behandeling massagetherapie valt onder alternatieve geneeswijze. De meeste zorgverzekeraars hebben behandelingen van BATC-zorgverleners opgenomen in hun aanvullende polissen. Dit betekent dat de behandeling of een deel daarvan vergoed kan worden, afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Foto's

Ania en Viktorija

Step2Beauty&Care in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Bindweefselmassage
Cupping
Holistic-Pulsing
Klassieke en energetische massages
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Sportmassage
Thaise Yogamassage
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Step2Beauty&Care


Graafsebaan 7a 5248 JR Rosmalen
06 22935606 Klik om te bellen