Sportmassage van den Broek (onderdeel van FitLokaal)


Bolwerk 14 4194 CN Meteren
06 21988017 Klik om te bellen

Over Sportmassage van den Broek (onderdeel van FitLokaal)

Sportmassage van den Broek (onderdeel van FitLokaal) helpt sporters en niet sporters, mensen met nekklachten, rugklachten enzovoorts snel van de klachten af. Door gebruik te maken van (sport)massage, medical taping, voetzoolreflex massage en IASTM tools zal u snel pijnvrij zijn. Natuurlijk zijn we er niet alleen als er blessures zijn ontstaan, maar gaan we ook prefentief te werk, door structureel massage behandelingen aan te bieden. Bijvoorbeeld een maandelijkse "onderhoudsbeurt" zorgt ervoor dat alle spieren goed los blijven.

Met alle technieken die we gebruiken zorgen we ervoor dat we vooruit komen zo kunnen we met Medical taping hooikoortsklachten aanzienlijk verminderen en met dry needling knopen in de spieren verminderen. Maar door de combinatie van deze technieken en zelfs nog een massage toe te voegen zal de behandeling veel effect hebben.

FitLokaal bestaat uit meerdere onderdelen. Dus naast massages bieden wij ook bedrijfsmassages, evenementenorganisatie, boxercise, personal training en Bootcamp trainingen. Dit alles zal ook weer helemaal op maat gemaakt worden. 

Door steeds te blijven ontwikkelen zullen we altijd de beste technieken kunnen gebruiken, die bij het individu of de groep past. Daardoor kunnen we ook de gewenste doelen behalen. 

Door de grote variatie en mogelijkheden binnen het FitLokaal kan er snel geschakelt worden tussen de verschillende onderdelen. Hierdoor bieden we voor alle klanten meer. 

Foto's

Massage van de rug

Sportmassage van den Broek (onderdeel van FitLokaal) in het kort

Soort(en) massage

Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Blessurepreventie
Cupping
Dry Needling
Klassieke massage
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Voetmassage
Voetreflexmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Sportmassage van den Broek (onderdeel van FitLokaal)


Bolwerk 14 4194 CN Meteren
06 21988017 Klik om te bellen