Sportmassage Silvie


IJsvogelpad 8 6071 SJ Swalmen

Over Sportmassage Silvie

Ik ben Silvie Timmers en ik help je graag om te bewegen zonder (spier)klachten. Beweging is belangrijk. Het helpt je beter te ontspannen, je krijgt sterkere spieren en botten, het is goed voor je bloeddruk en cholesterol, je slaapt beter en bent minder moe.

Toch kan bewegen soms ook een uitdaging zijn, door klachten of blessures. Als fanatiek sporter (wielrennen) heb ik zelf ook regelmatig blessures of spierklachten ondervonden. Ik lag regelmatig op de massagetafel. Op die manier heb ik zelf ervaren wat een goede massagebehandeling kan betekenen voor je lijf én geest. Van hieruit is mijn passie dan ook ontstaan: anderen helpen om lekker te kunnen blijven bewegen.

Ik ben NGS-gediplomeerd sportmasseur. Het NGS is de leden-, branche- en examenorganisatie van en voor alle sport-, sportzorg- en wellnessmasseurs in Nederland. Daarnaast ben ik gediplomeerd Sportmasseur voor Topsporters en gediplomeerd Sporttherapeut. Ik blijf mezelf ontwikkelen door het volgen van nieuwe opleidingen en cursussen. Zo weet je zeker dat je bij mij in goede handen bent.

Van oorsprong ben ik van beroep verpleegkundige en in 2009 ben ik gestart met de Master Physician Assistant. Deze masteropleiding heb ik in 2012 succesvol afgerond. Als Physician Assistant (PA) neem je bepaalde taken van de arts over. Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het ziekenhuis en ben momenteel werkzaam in een gezondheidscentrum met als aandachtsgebied sport- en arbeidsrevalidatie. Naast mijn baan als PA heb ik in 2020 de stap genomen mijn passie te volgen en heb ik mijn eigen praktijk geopend. Mijn praktijk is gelegen in Swalmen op enkele minuten rijden vanuit Roermond. Met mijn behandelingen wil ik jou graag helpen lekker te blijven bewegen en sneller te laten herstellen bij klachten of blessures.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem gerust contact met me op. Ik help je graag!

Foto's

Sportmassage Silvie

Sportmassage Silvie in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Blessurepreventie
Hoofdpijnmassage
Klachtgerichte massage
Magnesium massage
Medical- en lymftaping
Mobilisaties
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Sporttherapie
Stoelmassage
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Gekwalificeerd Topsportmasseur

Diploma NGS Sportmasseur

Team

Onze locatie

Sportmassage Silvie


IJsvogelpad 8 6071 SJ Swalmen