Sportmassage-Scheveningen


Kapelplein 1 2587 BD 's-Gravenhage
06 11492339 Klik om te bellen

Over Sportmassage-Scheveningen

''Steeds vaker gaan we grotere sportieve uitdagingen aan. Welke uitdaging je
ook aangaat, je wilt daarbij zo fit mogelijk van start gaan. Ook bij klachten, zoals een stijve nek of schouders, kan een sportmassage direct verlichting bieden''.

Wanneer helpt een sportmassage?

Een sportmassage kan voor én na het sporten worden ingezet. Een massage voorafgaand aan het sporten zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren en bereidt deze voor op de prestatie die komen gaat. Een sportmassage na het sporten zorgt ervoor dat opgebouwd vocht en afvalstoffen in de spieren afgevoerd worden. Een massage maakt de spieren weer soepel en bespoedigt het herstel, zodat je je zonder spierpijn of vermoeidheid kunt voorbereiden op een volgende prestatie.

Geen sporter?
Hoewel het woord misschien anders doet vermoeden, kunnen sportmassages ook niet-sporters van dienst zijn. Doordat de doorbloeding op gang wordt gebracht en vervolgens door het kneden afvalstoffen worden afgevoerd, kan een sportmasseur ook verlichting bieden bij een stijve nek, een pijnlijke rug of schouders. De intensiteit van de massage wordt hierbij altijd afgestemd op de persoon en wat hij of zij als prettig ervaart.
De sportmassage kan ook ter ontspanning worden ingezet. 

Tapen en bandageren
Sportmassage Scheveningen is ook gespecialiseerd in tapen en bandageren. Mocht je kampen met de naweeën van een blessure, dan kan het helpen om bijvoorbeeld een pijnlijke enkel of knie voor de sportieve activiteit in te tapen. Je spieren en banden worden daardoor ondersteund tijdens de inspanning. Medisch tapen kan er ook voor zorgen dat het effect van de massage langer behouden blijft, doordat het afvoeren van afvalstoffen wordt bevorderd. 

Foto's

Sportmassage-Scheveningen in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Blessurepreventie
Blije Mama Massage
Chronische pijn massage
Cupping
Dry Needling
Fibromassage®
Klachtgerichte massage
Lage rugpijn massage
Massage therapie
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Postnatale massage
Sportmassage
Sporttherapie
Triggerpointtherapie

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Sportmassage-Scheveningen


Kapelplein 1 2587 BD 's-Gravenhage
06 11492339 Klik om te bellen