Sportmassage BUMO Apeldoorn


Laan van Westenenk 100 7336 AZ Apeldoorn
06 20576140 Klik om te bellen

Over Sportmassage BUMO Apeldoorn

Mijn naam is Olga Budde-Morgenland. Na jaren in het maatschappelijk werk en als consulent bij een woningcorporatie te hebben gewerkt, heb ik in 2018 de carrièreswitch gemaakt naar sport- en wellnessmasseur.

Sinds 1 juni 2021 mag ik mij de trotse eigenaar noemen van mijn eigen massagepraktijk;

Sportmassage BUMO Apeldoorn aan de Laan van Westenenk 100-C op het bedrijvenpark Ugchelen.

Een nieuwe uitdaging, heel spannend en absoluut een bijzonder mooie levensfase.

Uit eigen ervaring (voorheen als danseres, het beoefenen van volleybal, badminton en momenteel tennis), weet ik hoe belangrijk het is om te voorkomen dat je spieren overbelast raken. En als er toch blessures ontstaan, dan is het dan wel zo fijn om goede begeleiding te hebben. 

?Na de opleiding Sportmassage- en Verzorging, wilde ik me in meer massagetechnieken ontwikkelen. Na het volgen van massagemodules van stoel-, bindweefsel-, Oosterse massage, hotstone massage en voetreflexologie, ontving ik het certificaat Master Wellness. Daarna heb ik nog de trainingen van zwangerschaps- en cuppingmassage gedaan. 

Door diverse massagetechnieken te combineren, hoop ik uiteindelijk een vooral effectieve, maar toch ook aangename massagebehandeling te kunnen geven. Soms zijn klachten sport gerelateerd, soms zijn stressfactoren het onderliggend probleem (burn-out klachten), soms beiden. En soms is het gewoon lekker om te ontspannen. Afgestemd op de individuele klachten en de behoefte probeer ik ieder een juiste behandeling te geven.

Als u een positieve, energieke en zorgzame Massagetherapeut nodig heeft, bent u bij mij op het juiste adres. Aarzel dan niet om contact op te nemen om te ontdekken hoe ik u kan helpen met herstellen en revitaliseren. Voor zwangerschapsmassage heb ik ook een speciale massagetafel in gebruik welke aangepast kan worden zodat een zwangere vrouw toch comfortabel kan liggen en gemasseerd kan worden. Voor een stoelmassage van 30 minuten kunt u eveneens bij mij terecht.

Foto's

Bedrijfslogo

Sportmassage BUMO Apeldoorn in het kort

Soort(en) massage

Hot Stone massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stoelmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Team

Onze locatie

Sportmassage BUMO Apeldoorn


Laan van Westenenk 100 7336 AZ Apeldoorn
06 20576140 Klik om te bellen