Sportief masseur


Buitenom 47 2711 JM Zoetermeer
0617016456 Klik om te bellen

Over Sportief masseur

Professioneel masseur met certificaat geeft aan u een belevende ontspanning massage met warme olie bij mij thuis op massagetafel voor alle sportieve mannen. Dat is heel goed om een massage te laten doen vooral na de sport of competitie, ben jij moe, gestrest...jij gaat na deze massage beter geestelijk voelen en heel fijn slapen.


• Ik gebruik olie zonder geur en dit wordt verwarmd. U kunt daarna douchen als u wilt. De tarief is voor een uur maar dat kan langer zijn. Contact nemen hier per email of Whatsapp om een afspraak te maken. Ik ben voor u beschikbaar van Maandag tot met Zondag vanaf 9.00 tot/m 20.00, zaterdag ben ik vrij.

• Deze massage is voor iedereen bestemd. Ik ga uw spieren los maken met de techniek van ontspanning massage. Ik kan ook hard massage geven u kunt voor de massage aangeven hoe hard u wil. Ik masseer vanaf jouw voeten tot jouw hoofd en billen ook en daarna de voorkant ook.

Ik ben sportief, graag serieuze reacties. Annulering mogelijk alleen 24uur voor die afspraak. Gratis parkeren bij Interparking Nederlandlaan P8 voor 2 uren maximaal...

Mijn tarief :
40eur voor 60 minuten massage,
60eur voor 90 minuten massage...

Betaling contant of met Tikkie.

Hygiëne en respect is zeer belangrijk. U krijgt van mij handhoeken en ik verwacht dat u een schone lichaam heeft. Ik ben bij de Kvk geregistreerd.

• Graag tot snel, gr Pascal

Foto's

Mijn massagetafel

Sportief masseur in het kort

Soort(en) massage

4-handen massage
Deep Tissue
Gezichtsmassage
Handmassage
Klassieke en energetische massages
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Sportmassage
Voetmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Sportief masseur


Buitenom 47 2711 JM Zoetermeer
0617016456 Klik om te bellen