Sportclub F en F The Inner Way


Lange Veemarktstraat 3 8601 ET Sneek
06 23766115 Klik om te bellen

Over Sportclub F en F The Inner Way

  1. Sportmassage Sneek

Een Sportmassage in Sneek van Healing Centre F en F is uitermate geschikt voor sporters van elk niveau. Van de beginner die zijn/haar eerste stappen heeft gemaakt tot de verder gevorderde, van beroeps- tot amateursport.

Wij zijn ook gespecialiseerd in de traditionele Thaise Kruidenstempelmassage. Dit is een massage waarbij hoofdzakelijk gewerkt wordt met kruidenstempels. Kruidenstempels zijn buidels/zakjes gemaakt van natuurlinnen, die gevuld zijn met geneeskrachtige kruiden die ook reinigend, activerend en ontspannend werken. Wij gebruiken twee soorten kruiden-stempels. Ten eerste de Thaise. Deze worden geproduceerd in Thailand en bevatten zo’n 15 verschillende kruiden, waaronder Thaise Gember, Kampher, Borneol, Citroengras, Kaffier, Tumeric en Limoen. De Europese stempels worden geproduceerd in België en bevatten voor ons bekende kruiden zoals Lavendel, Citroenmelisse, Kampher, Passiebloem en Kamille.

En kan je bij ons terecht voor een Tuina ontspanningsmassage om helemaal tot rust te komen. Dit is een Chinese ontspanningsmassage die gebruik maakt van verschillende accupunctuurpunten en meridianen.

Sportclub F en F The Inner Way in het kort

Soort(en) massage

Kruidenstempel massage
Oorkaars behandeling
Sportmassage
Tuina massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Certificeringen

NGS gecertificeerd in 2018 diploma behaald

Onze locatie

Sportclub F en F The Inner Way


Lange Veemarktstraat 3 8601 ET Sneek
06 23766115 Klik om te bellen