Sport and Spirit


Veerstraat 12 1088 HG Amsterdam
0681518245 Klik om te bellen

Over Sport and Spirit

Sport/ontspanningsmassage 

Mijn ontspanningsmassages is een zachte, soepele massage gericht op het terugbrengen van de ontspanning van alle spieren in je lichaam. Het dagelijks leven zorgt bij iedereen voor stress en daarmee ook voor de opbouw van spierspanning. Door de focus te leggen op zachte technieken en rust, wordt het zenuwstelsel niet geprikkeld terwijl de bloedsomloop wel gestimuleerd wordt. Hiermee neemt onnodige spierspanning af en draagt een ontspanningsmassage bij aan mentale rust en fysieke herstel.

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een Hawaiiaanse spirituele massagetechniek gericht op het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Door lange strijkingen en traditionele Lomi technieken, word de balans in het lichaam herstelt. Lomi Lomi massage biedt u rust, lichamelijke ontspanning en mentaal hersteld.

PERSONAL TRAINING

MY STORY.
MY MISSION. 

Ik geloof dat met het trainen en versterken van het lichaam, mentale verkracht, discipline en doorzettingsvermogen ook getraind worden. Door lekker in je vel te zitten en vrij te kunnen bewegen, geloof ik dat je aan het einde van de dag nog kan bruisen van energie. Gezond leven, bewegen en je lichaam uitdagen zijn hierin de instrumenten die je helpen om lichaam en geest in balans te brengen.  

Vanuit mijn interesse in anatomie ben ik in 2016 begonnen met de opleiding tot sportmasseur. Als masseur ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de medische fitness en revalidatietherapie. Van hieruit heb ik mij ontwikkeld tot een allround personal trainer en massagetherapeut.

Mijn voldoening haal ik uit iedereen met een blessure weer op de been te kunnen helpen. Zo heb ik in 2018 mijn certificaat tot Personal Trainer behaalt. 
 
Mijn doel is om jou te coachen. En omdat ieder mens ander is, stem ik met jou af waar jij behoefte aan hebt.

Door naar het complete plaatje te kijken van levensstijl, lichamelijke belastbaarheid, en persoonlijke motivatie, stel ik samen met jou een plan op om jou naar je doel te leiden. 
Jou trainen, jou begeleiden, vind ik fantastisch, jou inspanning is mijn motivatie om jou te helpen groeien. 

Foto's

Sport and Spirit in het kort

Soort(en) massage

Balinese massage
Bedrijfsmassage
Bindweefselmassage
Chakra massage
Deep Tissue
Energetische massage
Hoofdpijnmassage
Lomi Lomi massage
Ontspanningsmassage
Rebalancing
Sportmassage
Sporttherapie
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Logo Sport and Spirit

Sport and Spirit

Sport and Spirit


Veerstraat 12 1088 HG Amsterdam
0681518245 Klik om te bellen