Spier in Vorm (*onderdeel van paard in vorm)


Skoalikkers 19 9284 TS Augustinusga
06 16351127 Klik om te bellen

Over Spier in Vorm (*onderdeel van paard in vorm)

Gediplomeerd Sportmasseur, praktijkruimte aan huis. Heeft u een blessure, stijve spieren of wilt u lekker ontspannen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit kan door middel van losse massages of een uitgebreide intake bij blessures.
Het is heel vervelend dat je een blessure oploopt, maar hoe zorg je ervoor dat je niet direct weer in de lappenmand komt als je weer mag beginnen met trainen? We beginnen met een intake waarin er een anamnese, inspectie, functieonderzoek (functietesten, spierlengtetesten en eventuele bandentesten) plaatsvindt. Vervolgens wordt er een behandelplan opgesteld in overleg met de cliënt. De behandelingen kunnen bestaan uit massages, taping, bandageren, dry needling of ondersteuning d.m.v. Mediacal Taping. Ook een Dorn behandeling (werveltherapie), Dorn voetreflex of Breus massage behoren tot de mogelijkheden.

Tijdens onze behandelingen maken wij gebruik van diverse technieken. Waaronder cupping, massage tools om fascia los te maken, Dorn -Breuss en in overleg dry needling. Aanvullend op de behandeling kan er ook een medical taping worden aangebracht. Deze kan in overleg ook preventief worden aangebracht ter ondersteuning bij bv sporten of bij een blessure.

Naast sportmassages kunt u ook voor ontspanningsmassages bij ons terecht. We werken met diverse etherische oliën om u zoveel mogelijk ontspanning te brengen. Kunt u niet goed tegen olie? Geen probleem, dan werken wij met een massage wax of massagelotion waaraan wij ook geuren kunnen toevoegen.

Omdat ieder mens uniek is proberen wij onze behandeling altijd op uw behoefte te laten aansluiten.

Spier in Vorm (*onderdeel van paard in vorm) in het kort

Soort(en) massage

Aromatouch massage
Blessurepreventie
Cupping
Deep Tissue
Dry Needling
Klassieke massage
Magnesium massage
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Triggerpointtherapie

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Spier in Vorm (*onderdeel van paard in vorm)


Skoalikkers 19 9284 TS Augustinusga
06 16351127 Klik om te bellen