Shiatsu Stoelmassage Marjon Tonnis de Graaf


Tolberterstraat 54 9351 BJ Leek
0611242266 Klik om te bellen

Over Shiatsu Stoelmassage Marjon Tonnis de Graaf

Mijn naam is Marjon Tonnis de Graaf, al jaren masseer ik met veel liefde mensen. Zo heb ik mijn eigen methode van werken. Deze stoelShiatsu massage kan gecombineerd worden met magnetiseren.  

De stoelShiatsu is een drukpuntmassage die op een speciaal ontworpen stoel wordt gegeven. Tijdens deze massage worden: hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug behandeld. StoelShiatsu is een korte en zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen. De energiebanen metname op de rug gaan beter stromen. Het spier- en zenuwweefsel wordt gestimuleerd. Afvalstoffen in het lichaam komen vrij.

De massage geef ik bij u aan huis. Uit ervaring blijkt dat mensen dit zeer prettig vinden. De massage wordt door de kleding heen gegeven en duurt ca. 25 minuten. De onkosten zijn 20 euro.

  • Tot de mogelijkheid behoort het geven van een stoelShiatsumassage op de werkplek. Juist op een werkplek kan door bijvoorbeeld een verkeerde houding of door hoge werkdruk een stresssituatie ontstaan, wat uiteindelijk kan resulteren in fysieke en/of psychische disbalans. 

Magnetiseren: 

Door middel van handoplegging, boven het lichaam, wordt er extra energie toegevoegd aan het lichaam van de behandelde persoon.  

Foto's

De stoelShiatsu is een drukpuntmassage die op een speciaal ontworpen stoel wordt gegeven. Tijdens deze massage worden: hoofd, nek, schouders, armen en rug behandeld. StoelShiatsu is een korte en zeer

Shiatsu Stoelmassage Marjon Tonnis de Graaf in het kort

Soort(en) massage

Energetische massage
Handmassage
Meridianen massage
Shiatsu
Stoelmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Artikelen

Shiatsu vingermassage

Wist u dat elke vinger gebonden aan twee organen: Deze Japanse methode zal de genezing helpen in paar minuten. Het helpt ook met boosheid, depressie, angst, nervositeit en vele andere gezondheidsproblemen....

Onze locatie

Shiatsu Stoelmassage Marjon Tonnis de Graaf


Tolberterstraat 54 9351 BJ Leek
0611242266 Klik om te bellen