Shiatsu-Praktijk&School Heerenveen Nelleke Breukink


Aengwirderweg 248A 8458 BJ Tjalleberd
06 45 94 46 02 Klik om te bellen

Over Shiatsu-Praktijk&School Heerenveen Nelleke Breukink

Bij de Shiatsu Praktijk&School Heerenveen kun je Ohashiatsu® leren. Een unieke kans om shiatsu volgens de Ohashi-methode te leren, genaamd Ohashiatsu®. Ohashiatsu® is een vorm van shiatsu, ontwikkeld door Wataru Ohashi. Wereldwijd worden zijn behandelingen en lessen geroemd. De cursus is bedoeld voor mensen die kennis willen maken met Ohashiatsu en het leuk vinden in huiselijke sfeer familie en vrienden te behandelen. Reken maar dat die er blij mee zijn als je ze na de beginnerscursus meteen al kunt helpen bij hoofd-, nek- of schouderpijn! Je kunt ook doorleren voor shiatsu-therapeut.

De methode is heel praktisch en gericht op een juist gebruik van je lichaam, zodat je deze spaart en gelijktijdig goede druk geeft aan de ontvanger.

Je leert drukpunten, meridianen, stretches, rotaties en hoe je je soepel beweegt om je cliënt. De lessen zijn vaak gezellig, speels en bieden veel inspiratie en ontspanning.

Verder is het aan te bevelen eens een Ohashiatsu-behandeling te ondergaan. Ohashiatsu onderscheidt zich van andere vormen van shiatsu door onder andere de soepele overgangen in de bewegingen, zodat je naast een goede behandeling ook de gelegenheid krijgt je te ontspannen. Je hoeft je niet perse klachten te hebben, Ohashiatsu werkt namelijk ook preventief. Echter Ohashiatsu helpt bij uiteenlopende klachten, zoals bijv. rug-en schouderpijn, slapeloosheid, spanningen van velerlei aard.  

Shiatsu-Praktijk&School Heerenveen Nelleke Breukink in het kort

Soort(en) massage

Shiatsu

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Shiatsu-Praktijk&School Heerenveen Nelleke Breukink


Aengwirderweg 248A 8458 BJ Tjalleberd
06 45 94 46 02 Klik om te bellen