Shiatsu-Namikoshi-Rotterdam


Soetendaalseweg 85A 3036 EM Rotterdam
06-36195071 Klik om te bellen

Over Shiatsu-Namikoshi-Rotterdam

Shiatsu Namikoshi Rotterdam.

Er zijn verschillende stijlen shiatsu. Ik beoefen de Namikoshi-stijl, dit wordt ook wel medische shiatsu genoemd.

Shiatsu, ontstaan in Japan, is een praktische hands-on methode voor preventieve gezondheidszorg en therapie die de vitaliteit verhoogt, vermoeidheid verlicht en het natuurlijke genezende vermogen van het lichaam stimuleert door druk uit te oefenen op belangrijke punten op het lichaam.
Shiatsu biedt een manier om je bewust te worden van je lichaam, er voor te zorgen en is een manier om je gezondheid in handen te nemen.
Wanneer we pijn hebben is onze instinctieve reactie wrijven of drukken op het pijnlijke gebied. Bij shiatsu worden de juiste drukpunten gestimuleerd om het natuurlijk functioneren van het lichaam te bevorderen

Shiatsu is een holistische therapie. Dat betekent dat bij een shiatsu-behandeling altijd alle aspecten van de cliënt en zijn gezondheidsproblemen in aanmerking worden genomen. Niet alleen de klacht wordt behandeld, maar het hele lichaam. Klachten verbeteren daardoor sneller.


HBO opgeleid, Manueel Praktizijn en Shiatsu-therapeut. Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Somatherapeuten, de Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg en de European Shiatsu Association en de RBCZ.
Informeer bij uw zorgverzekeraar naar uw vergoeding.

Shiatsu-Namikoshi-Rotterdam in het kort

Soort(en) massage

Shiatsu
Stoelmassage
Voetreflexmassage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Onze locatie

Shiatsu-Namikoshi-Rotterdam


Soetendaalseweg 85A 3036 EM Rotterdam
06-36195071 Klik om te bellen