Shiatsu Masunaga Amsterdam


Domselaerstraat 22 1093 MA Amsterdam
020 692 2793 Klik om te bellen

Effectief bij pijn en stress gerelateerde klachten
Vergoeding door zorgverzekeraars
Erkend en ervaren therapeute sinds 2004

Over Shiatsu Masunaga Amsterdam

Shiatsupraktijk van Cordula Quadt in Amsterdam-Oost

Shiatsu is een lichaamsgerichte behandelmethode afkomstig uit Japan. Diepe doch goed gedoseerde druk op energiebanen (meridianen) blijkt effectief bij een veelheid aan klachten. Daarnaast biedt deze ‘oosterse geneeswijze’ een krachtige ondersteuning aan het algehele welbevinden en helpt zij om klachten te voorkomen. Als ‘complementair medisch contactberoep’ valt Shiatsu Therapie onder de aanvullende zorg en wordt door zorgverzekeraars (deels) vergoed. Shiatsu heeft een dieper effect dan massage

Verlichting van acute en chronische klachten

Shiatsu Therapie kan naast of onafhankelijk van een reguliere behandeling worden toegepast. Het biedt verlichting bij acute en chronische klachten van fysieke of emotionele aard. Voorbeelden zijn allergie, astma, burn-out, depressieve klachten, energiegebrek, frozen shoulder, hoofdpijn, kortademigheid, langdurige klachten naar Corona (long-COVID, post-COVID), menstruatieklachten, overgangsklachten, reumatische klachten, (lage) rugpijn, slaapproblemen of stress gerelateerde klachten.

Ontspanning voor lichaam en geest

Shiatsu betekent ook: een uur voor uzelf! Een shiatsubehandeling geeft meestal een intens goed gevoel. Uw spieren en zenuwen ontspannen, uw ademhaling wordt dieper, uw geest komt tot rust, uw energie neemt toe. U komt weer helemaal thuis in uw lichaam en u kunt het leven met al zijn verplichtingen weer aan.

Locatie en bereikbaarheid

De praktijk is gelegen in het Ondernemers Centrum Muiderpoort (voormalig burgerziekenhuis), ingang West, Domselaerstraat 22, om de hoek van het Manor Hotel Amsterdam in Amsterdam-Oost, tussen het Oosterpark en het station Muiderpoort in de Linnaeusbuurt, op een steenworp-afstand van de binnenstad, de Indische buurt, Zeeburg, Watergraafsmeer en het Science Center.

Met het openbaar vervoer is de praktijk prima bereikbaar. Komt u met de auto, is er voor de deur is er voldoende gelegenheid om (betaald) te parkeren.

De therapeute

Cordula Quadt is een erkend een ervaren shiatsu therapeute sinds 2004. Door deelname aan bij- en nascholingen in binnen- en buitenland houdt zij haar vakkennis op peil en voed zij haar inspiratie en passie voor haar werk.

Shiatsu verlicht, ondersteunt en ontspant - je voelt je weer thuis in je lijf - je kunt het leven weer aan

Foto's

Cordula Quadt Shiatsu Therapeut Amsterdam-Oost
Ondernemers Centrum Muiderpoort Amsterdam-Oost

Shiatsu Masunaga Amsterdam in het kort

Soort(en) massage

Shiatsu

Werkzame personen

Vrouw

Certificeringen

Diploma Zen Shiatsu Opleiding 2004

Diploma Ohashiatsu 2013

Onze locatie

Logo Shiatsu Masunaga Amsterdam

Shiatsu Masunaga Amsterdam

Shiatsu Masunaga Amsterdam


Domselaerstraat 22 1093 MA Amsterdam
020 692 2793 Klik om te bellen