Shiatsu Massagepraktijk Veerkracht


Korte Veenteweg 11 d 8161 PC Epe
0646896252 Klik om te bellen

Over Shiatsu Massagepraktijk Veerkracht

Even voorstellen , ik ben Tineke van der Veer en eigenaar van Shiatsu Massagepraktijk Veerkracht .                                                                                Ik ben Medisch Shiatsu therapeut en voetreflexmasseuse. 

Ik had zelf al jaren verschillende klachten en erg veel pijn, ik kreeg van mijn vader een cadeaubon voor een behandeling bij een Shiatsu therapeut en zo kwam ik met Shiatsu in aanraking na een 1e behandeling voelde ik mij al veel bete; ik had veel minder pijn. Hierdoor werd ik geintereseerd in deze therapie en ben de opleiding gaan volgen.                                                                                                      Onder tussen ben ik mij gaan verdiepen in alle reflexzones in het lichaam zoals op de oren , handen en voeten en alle punten op de rest van het lichaam. een korte uitleg hieronder.

Wat is Shiatsu ?

Shi = Vinger , atsu = druk is de letterlijke betekenis van Shiatsu .

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een ongeveer 580 jaar voor Christus oude,van oorsprong Chinese volksgeneeswijze , die in japan verder ontwikkeld is .

In 1964 erkende het Japanse ministerie van volksgezondheid de Namikoshi Shiatsu als een zelfstandige , zeer effectieve en reguliere therapeutische behandelmethode. Er zijn verschillende stijlen binnen de Shiatsu. De stijl van Tokujiro Namakoshi sluit aan bij de westerse kennis over anatomie en fysiologie.

Shiatsu heeft als doel ziekten te voorkomen , blokkades op te heffen en het zelfhelende vermogen van ons lichaam te stimuleren, zodat het natuurlijke genezingsproces in gang gezet wordt.

Dit wordt voornamelijk gedaan door druk te geven met de duimen , handpalmen en vingers op drukpunten die veelal overeenkomen met punten die in de Chinese geneeskunst bekend staan als accupunctuurpunten , deze punten liggen op de 12 meridiaanbanen van ons lichaam. Deze banen corresponderen allen met een orgaan in ons lichaam.

Voor wie Shiatsu ?

In principe is shiatsu voor iedereen geschikt om lichaam en geest weer in balans te brengen in de leeftijd van 0 - 100 jaar.

Meer energie , pijnvermindering of opheffen van de pijn bij onder andere :

Schouder , nek , rug klachten , migraine en hoofdpijn , onrustige benen , slaapproblemen burn-out en vele andere klachten .

Oor reflexologie / acupunctuur 

Voetreflextherapie 

Foto's

Shiatsu Massagepraktijk Veerkracht in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Acupunctuur
Chinese Voetmassage
Chronische pijn massage
Energetische massage
Handmassage
Holistische massage
Hoofdpijnmassage
Lage rugpijn massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Ooracupunctuur
Pijn reducerende massage
Rebalancing
Reflexzonetherapie
Shiatsu
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

Shiatsu Massagepraktijk Veerkracht


Korte Veenteweg 11 d 8161 PC Epe
0646896252 Klik om te bellen