Shavo Massage


Olivier van Noortstraat 7 5463 GP Veghel
0646015063 Klik om te bellen

Over Shavo Massage

Aanraking is een van de belangrijkste dingen in het leven van de mens. Door het lichaam op een bepaalde manier te behandelen, kun je de heftigste prikkels verwerken. Denk maar eens na, bij een verdrietige situatie, helpt het om een knuffel te krijgen. Zo werkt het met massages ook. De spieren komen los, prikkels worden verwerkt en jij kunt je volledig ontspannen.

Shavo Massage biedt massages op maat aan in haar praktijk in Veghel. Juist in deze tijden kan iedereen het wel gebruiken om eens ultiem te ontspannen.

Last van vastzittende spieren in de rug, schouders en nek of benen? Of gewoon even een momentje voor jezelf, even in alle rust genieten?

Met een massage op maat help ik de doorbloeding in je spieren weer op gang. Knopen worden eruit gemasseerd en je kunt even bijtanken

Gun jezelf een goede massage!

De behandelingen;

* Ontspanningsmassage * Sportmassage * Hotstone massage * Wellness massage * DeepTissue Massage * Shavo Massage, massage op maat.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.

Foto's

Shavo Massage in het kort

Soort(en) massage

Deep Tissue
Energetische massage
Healing
Hot Stone massage
Intuitieve massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Shavo Massage


Olivier van Noortstraat 7 5463 GP Veghel
0646015063 Klik om te bellen