Shantala babymassage Germa


Knuppelweg 52 3823 GJ Amersfoort
06 10925046 Klik om te bellen

Meer dan 40 jaar ervaring
All-round masseuse met specialisatie in babymassag
Vaak heeft 1 behandeling al effect

Over Shantala babymassage Germa

Wie is het gezicht achter Shantala babymassage Germa?

Mijn naam is Germa van Lit van Gils. Ik heb een achtergrond als verpleegkundige. Dit beroep heb ik meer dan 40 jaar met heel veel plezier uitgeoefend. Toen ik enkele jaren geleden met pensioen kon, besloot ik dat ik nog niet wilde stoppen met werken. Ik zag de start van mijn pensioen als kans om mij volledig op mijn eigen bedrijf gespecialiseerd in babymassage te storten. Sindsdien heb ik niet stilgezeten. Ik heb nog vele cursussen en workshops gevolgd. Deze variëren van bindweefselmassage tot voetreflexmassage. Inmiddels kan ik mijzelf een all-round masseuse noemen die zowel baby’s als volwassenen behandelt bij uiteenlopende klachten. Ik hoop dit werk nog vele jaren met plezier te kunnen en mogen doen.

Waarvoor kun je bij Shantala babymassage Germa terecht?

Iedereen van jong tot oud kan bij mij terecht voor verschillende massagebehandelingen. Bij baby’s kan ik helpen bij veel problemen. Huilt je baby bijvoorbeeld vaak of slaapt hij of zij onrustig? Heeft je baby een handicap waar je lastig mee kunt omgaan of zou je graag de lichaamstaal van je baby willen leren begrijpen? In al deze situaties is babymassage de oplossing. Ik laat je graag zien op welke manieren je jouw baby het beste kunt aanvoelen en masseren. Bovendien kan ik helpen bij verstoord contact tussen ouder en baby, dat soms op kan treden bij baby’s die lang in een couveuse hebben gelegen. Bij volwassenen kan ik ook bij veel verschillende problemen helpen. Wat het ook is waar je tegenaan loopt en hoe oud je ook bent, je kunt me altijd bellen. Ik help je met een oplossing die bij jouw situatie past!

Wat kan Shantala babymassage Germa voor je doen tijdens de zwangerschap?

Mijn werkzaamheden beginnen al eerder dan bij de geboorte van je kindje. Je kunt me tijdens je zwangerschap al benaderen voor het behandelen van meerdere klachten. Zo krijgen zwangere vrouwen regelmatig te maken met bekkenklachten zoals bekkeninstabiliteit. Dit treedt op door het soepeler worden van de banden in je bekken, waardoor de baby hier gemakkelijker doorheen past. Als je bij mij langskomt, dan bekijk ik eerst welke behandeling geschikt voor je is. Ik stel een massage samen op basis van jouw klachten, zodat je hier snel minder of helemaal geen last meer van hebt. Veel van mijn cliënten voelen na één behandeling al een groot verschil!

Waarom kies je voor Shantala babymassage Germa?

Je kiest voor mij als je op zoek bent naar een all-round masseur met meer dan 40 jaar ervaring in de verpleegkunde en met name in het werken met kinderen. Het lukt mij door alle opgedane ervaring dus ook gemakkelijk om baby’s die bij mij op consult komen op hun gemak te stellen en te laten ontspannen. Ik kan naast babymassage ook vrijwel alle andere mogelijke massages geven, passend bij jouw klachten. Ik ben aangesloten bij twee vakgroepen: de CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) en de GAT (Geschillen Alternatieve Therapeuten). Inmiddels heb ik ook 95 reviews mogen ontvangen van mijn cliënten op Social Deal. Zij waarderen mij gemiddeld met een 10/10. Hierdoor weet je zeker dat je je afspraak maakt bij een erkende masseur, wiens kwaliteiten gecertificeerd en erkend zijn.

Kies voor een shantala massage; een weldaad voor jong en oud

Foto's

Shantala babymassage Germa in het kort

Soort(en) massage

Acupressuur
Aromatherapie
Atlasmassage
Babymassage
Bamboe massage
Bekkenmassage
Bindweefselmassage
Breussmassage
Dorn therapie en breuss massage
Fibromassage®
Gezichtsmassage
Kindermassage
Kleurenpunctuur
Manuele lymfe drainage
Marmabehandeling
Massage therapie
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Pijn reducerende massage
Triggerpointtherapie
Voetreflexmassage
Wellness massage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

manuele lymfe drainage , zwangerschap massage, baby massage, bindweefsel massage, cupping ,bamboe massage

Onze locatie

Shantala babymassage Germa


Knuppelweg 52 3823 GJ Amersfoort
06 10925046 Klik om te bellen