Serenity en Balance


Kanariesprenk 351 4386 DN Vlissingen
06 46611454 Klik om te bellen

Over Serenity en Balance

Wie is het gezicht achter Serenity en Balance

Mijn naam is Nynke de Jong, ik ben geboren en getogen in Zeeland. Ik ben de eigenaar van massagesalon Serenity en Balance. Tijdens een zware periode in mijn leven kwam ik in aanraking met essentiële oliën, die mij zowel op lichamelijk als geestelijk vlak enorm geholpen hebben. Hierna werd ik geïnteresseerd in de werking van deze oliën en besloot ik een cursus Aromatouch massage van doTERRA te volgen. Daarnaast leek massage me een goede aanvulling, aangezien de combinatie van massage en het gebruik van oliën veel klachten kunnen verhelpen. Inmiddels mag ik mijzelf ook gediplomeerd massagetherapeut noemen. Graag blijf ik in de toekomst leren en mijn kennis over massage en het gebruik van oliën steeds verder uitbreiden.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Je kunt onder andere bij mij terecht voor massages en aromatherapy

Ik bied verschillende soorten massages aan. Voorbeelden hiervan zijn hieronder te vinden, veel van deze behandelingen kennen een basis en een luxe variant en zijn voor verschillende tijdsduren te boeken. Zie meer informatie over de behandeling naar jouw keuze op mijn website. Je kunt bij mij onder andere terecht voor:

  • Ontspanningsmassage
  • Hotstonemassage
  • Diverse soorten voetmassage
  • Kruidenstempelmassage
  • Aromamassage
  • Hoofd- en gezichtsmassage
  • Taping
  • Fybromassage (slaap bevorderend of pijn bestrijdend)

Heb je vragen over één van deze behandelingen of wil je verschillende behandelingen combineren? Neem dan even contact met me op. Ik denk graag met je mee en stel graag een goed passende behandeling voor je samen.

Waarom kies je voor Serenity en Balance

Ik vind het belangrijk dat iedereen, ongeacht zijn of haar financiële situatie, persoonlijke aandacht kan krijgen. Om deze reden heb ik besloten dat ik ook mensen met een minima inkomen help. Massage moet immers geen luxe zijn, maar ook en juist beschikbaar zijn voor mensen die het minder royaal hebben. Als je een document kan overhandigen waaruit blijkt dat je zelf de mogelijkheden niet hebt om mijn behandelingen te financieren dan help ik je graag. Heb je bepaalde klachten waarbij massage goed van pas komt? Schroom dan zeker niet om contact met me op te nemen!

Serenity en Balance in het kort

Soort(en) massage

Aromatherapie
Aromatouch massage
Chronische pijn massage
Cranio sacraal therapie
Fibromassage®
Gezichtsmassage
Handmassage
Hoofdpijnmassage
Hot Stone massage
Kruidenstempel massage
Lage rugpijn massage
Sportmassage
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Voetmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Massage therapeut

Onze locatie

Logo Serenity en Balance

Serenity en Balance

Serenity en Balance


Kanariesprenk 351 4386 DN Vlissingen
06 46611454 Klik om te bellen