Connected Touch, sensual- and tantric massages for ladies


Kamerlingh Onnesplein 4 2313 VL Leiden
06 12842343 Klik om te bellen

Sensuele- en tantramassages voor dames
Full body massage
Verbonden met jou

Over Connected Touch, sensual- and tantric massages for ladies

Ben je op zoek naar een sensuele massage in de regio Wassenaar/Leiden? Dan ben je op de juiste plek! Wij zijn gespecialiseerd in het geven van sensuele full body massages. Wij sluiten graag op jouw wensen en verlangens. Wij richten ons op een zalig verwenmoment voor jou en je lichaam en tevredenheid is gegarandeerd. Wij focussen ons voor 100% op het jou goed doen voelen tijdens en na de massage.

Ervaring

Anton: "Na jaren werken als klachtgericht masseur heb ik mij op veler verzoek gespecialiseerd in het geven van full body massages. Waar ik voorheen vooral deep tissue massages gaf, met alleen maar tevreden klanten, richt ik mij nu puur op ontspanning van lichaam en geest. Het is mijn doel om mijn klanten de perfecte ervaring te bieden om zich verwend, gezien en geraakt te voelen. Ik pas mijn technieken met heel veel plezier aan voor jouw plezier.

Ik houd deze service zeer exclusief en accepteer daarom maar een paar nieuwe klanten per jaar."

Jouw gevoel van veiligheid staan centraal

Wij begrijpen dat een massage persoonlijk en intiem is, daarom begrijpen we het volledig als je ons eerst wilt spreken en/of zien vóór je een massage boekt. Dit is uiteraard mogelijk en een kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend. Je kunt ons vragen stellen en laten weten wat je wensen of verlangens zijn.

Hoe we werken

De massage kan gegeven worden bij jou thuis, of in de praktijkruimte van een bevriende masseur in Leiden. Je kan een afspraak maken voor een massage of alleen voor de intake. Ongeacht welke, bespreken we je wensen en grenzen, die centraal staan in onze behandeling.

Als deze duidelijk zijn, beginnen we de behandeling, waarvoor we alle benodigdheden hebben meegenomen. De basis van de massage is een ontspanningsmassage, die we kunnen uitbreiden al naar gelang jouw wensen.

Vragen

Neem gerust contact op voor al je vragen of verzoeken!

Genieten is ons doel

Foto's

Connected Touch, sensual- and tantric massages for ladies in het kort

Soort(en) massage

Intuitieve massage
Naturistische massage
Ontspanningsmassage

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Connected Touch, sensual- and tantric massages for ladies


Kamerlingh Onnesplein 4 2313 VL Leiden
06 12842343 Klik om te bellen