Sanne's Aandacht voor Jou


Tolstaak 1 5051 NX Goirle
0612989009 Klik om te bellen

Over Sanne's Aandacht voor Jou

Massagepraktijk, gevestigd bij Club Pellikaan in Goirle. Als masseur verzorg ik hier alle ontspanningsmassages. Ik bied allerlei soorten ontspannende wellnessbehandelingen aan, waaronder Lomi-lomi massage, Hotstone massage en Indiase Hoofd massage. Tevens bied ik zwangerschapsmassages aan. Kijk op mijn website voor meer informatie over de verschillende behandelingen: www.sannesaandachtvoorjou.nl/massage.

Mijn naam is Sanne van Geloven en ik ben wellnessmasseur en sportmasseur. Mijn praktijk Sanne's Aandacht voor Jou is sinds 2016 gevestigd bij Club Pellikaan in Goirle. Ik ben van mezelf een warm en liefdevol persoon, die het prettig vindt om andere mensen te laten genieten en om ervoor te zorgen dat ze het fijn hebben. Ik vind het zeer belangrijk om alles wat ik in mijn leven doe, met veel zorg en aandacht te doen. Ik vind dan ook dat wij daar in deze gehaaste en drukke maatschappij veel te weinig tijd voor nemen.

Met dit gevoel is “Sanne’s Aandacht voor Jou” ontstaan. Even niks aan je hoofd en alleen maar de tijd en de aandacht voor je eigen lichaam, waarbij ik kan helpen door een passende massage te geven. Wilt u graag meer over mij of mijn praktijk weten? Kijk dan op mijn website: www.sannesaandachtvoorjou.nl/massage.

En zoekt u nog een leuk, origineel cadeau? Geef dan eens een massage cadeau met één van mijn unieke cadeaubonnen. Of kent u iemand die zwanger is? Gun haar dan even dat momentje van ontspanning met mijn Cadeaubon Zwangerschapsmassage. Bent u benieuwd naar de cadeabonnen? Kijk dan op mijn website: www.sannesaandachtvoorjou.nl/massage.

Ook kunt u mijn diensten als masseur inhuren. Kijk voor meer informatie op mijn website: www.sannesaandachtvoorjou.nl/massage.

Sanne's Aandacht voor Jou in het kort

Soort(en) massage

Bamboe massage
Hot Stone massage
Indiase hoofdmassage
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Ontspanningsmassage
Post-Whiplash massage
Sportmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Logo Sanne's Aandacht voor Jou

Sanne's Aandacht voor Jou

Sanne's Aandacht voor Jou


Tolstaak 1 5051 NX Goirle
0612989009 Klik om te bellen