Sanclatos


Industriestraat 102 5931 PK Tegelen
06 26393931 Klik om te bellen

Gediplomeerd masseuse en therapeut
Gespecialiseerd in pijnbestrijding
Behandelingen op maat

Over Sanclatos

Wie is het gezicht achter Sanclatos?
Hallo, mijn naam is Sandra! Ik ben een alternatief spiritueel geneeskundige, geboren in Brazilië. Toen ik 6 jaar oud was, ontdekte ik dat ik een paranormale gave had. Ik zie blauw licht en engelen die andere mensen niet kunnen zien. Deze gave heb ik meegekregen van mijn voorouders, de oorspronkelijke bevolking van Brazilië. Door de jaren heen heb ik via meerdere wegen ervaring en kennis opgedaan als spiritueel geneeskundige. Zo heb ik bijvoorbeeld van sjamanen geleerd om gebruik te maken van geneeskrachtige planten en ben ik getraind door mijn mentor en paranormaal medium Chico Xavier om mijn gave te beheersen en te gebruiken om mensen te kunnen helpen. Daarnaast ben ik ook in zowel Brazilië als Nederland opgeleid als masseur en therapeut. In 2018 heb ik besloten om mijn eigen praktijk in Tegelen op te richten, waar ik met veel liefde en respect mensen help met pijnbestrijding en het geven van ontspanning.

Waarvoor kunt u bij Sanclatos terecht?
Heeft u last van pijnklachten, psychische problemen, zit u niet lekker in uw vel of wilt u juist compleet ontspannen? Ik help u graag verder! Ik kan u helpen met een ontspannende massage, spirituele massage, spiritueel bad, genezingssessie op afstand of crystal bed therapie. Ik geef al mijn behandelingen met behulp van verschillende soorten holistische massages, kruidenbaden en kristallen. Voor elke behandeling begin ik altijd graag met een kennismakingsgesprek, waarbij ik op holistische en spirituele wijze naar uw specifieke klachten kijk. Samen bepalen we daarna welke behandelmethode het beste aansluit op uw wensen en hulpvragen. Het resultaat zal u verrassen!

Waarom kiest u voor Sanclatos?
Een behandeling bij Sanclatos is meer dan gewoon een behandeling. U wordt niet alleen lichamelijk behandeld, maar ook spiritueel. Met de energie die ik door mijn paranormale gave krijg , kan ik verder kijken en zorgen dat uw lichaam en geest weer met elkaar in harmonie komen te staan. Bij mij is geen één behandeling hetzelfde. Doordat ik bij elke behandeling eerst de tijd neem om naar u te kijken, kan ik een goed overwogen beslissing maken en een behandeling kiezen die goed bij u en uw klachten past.

Benieuwd hoe ik u kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op, of bekijk mijn website voor meer informatie.

Video

Het resultaat zal u echt doen verrassen

Foto's

SANDRA DOS SANTOS ENERGETISCH MASSATHERAPEUT

Sanclatos in het kort

Soort(en) massage

Aromatherapie
Aromatouch massage
Ayurvedische massages
Bedrijfsmassage
Chakra massage
Chronische pijn massage
Energetic Release Technique
Energetische massage
Fibromassage®
Holistic-Pulsing
Holistische massage
Hot Stone massage
HSP-massage
Intuitieve massage
Kindermassage
Klassieke en energetische massages
Lage rugpijn massage
Massage therapie
Ontspanningsmassage
Ouderenmassage
Reiki
Triggerpointtherapie

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Certificeringen

Energetisch kindertherapeut

Diploma medisch basis kenis conamore

Artikelen

Maak bij Sanclatos kennis met de spirituele massage

Hoe werkt de spirituele massage? Ik begin niet bij uw klacht, maar bij het scannen van uw lichaam. Hiervoor krijg ik kracht van de engelen, welke hun energie door mijn handen laten stromen. Met behulp...

Onze locatie

Logo Sanclatos

Sanclatos

Sanclatos


Industriestraat 102 5931 PK Tegelen
06 26393931 Klik om te bellen