Samila Spa


Sarphatipark 12 1072 PA Amsterdam
020 737 0942 Klik om te bellen

Over Samila Spa

De échte Thaise massage in het hart van de Amsterdamse pijp

Thaise massage is een meer dan 2500 jaar oude massage techniek die lichamelijke maar ook geestelijke klachten verhelpen. Je voelt je mentaal weer goed en hebt weer nieuwe energie!

Bij ons kunt u terecht voor:

Traditionele Thaise massage
Zweedse massage
Olie- en ontspanningsmassage
Hoofd- schouder- en voetmassage
Kruidenstempel massage
Hot stone massage
gezichtsbehandeling

Thaise massage is een medische maar ook spirituele eeuwenoude geneeskunst. De basis van dit gebruik is gelegd in het oude Thailand (ook bekend als Siam). Het is ontstaan uit een combinatie van invloeden. Uit de traditionele Chinese geneeskunde, maar ook de Ayurvedische geneeskunde uit India en boeddhistische tradities. De ayurvedische gedachte is dat een ziekte eerst in de geest ontstaat. Wanneer aan de geest geen aandacht wordt besteed nestelt de ziekte zich in het lichaam. De ayurveda stelt dat het lichaam gehoorzaamt aan de geest.

In Thailand wordt Thaise massage beschouwd als een energie- en lichaamstherapie. Men kijkt naar het hele individu vanuit de overtuiging dat alle kwesties van lichaam, geest en spirit nauw met elkaar verbonden zijn. De disbalans in één gebied leidt tot onevenwichtigheden in andere gebieden. Men besteedt veel aandacht aan hoe iemand zijn leven leidt en met obstakels en valkuilen omgaat.

Verschil Thaise en westerse massage

Westerse massage richt zich vaak op een specifiek probleem, terwijl Thaise massage altijd met het hele lichaam werkt om het gehele functioneren te verbeteren. Een Thaise masseuse maakt gebruik van handen, duimen, ellenbogen, knieën en voeten, terwijl de Westerse massage vooral bestaat uit kneden van spieren. Vaak gebruikt de masseuse haar volle gewicht bij de massage handelingen. De spieren worden gekneed totdat alle spanning uit de spieren verdwenen is.

Welke emoties beheersen je leven? Past het werk wat je doet bij je? Saboteer je jezelf onbewust uit angst voor het onbekende? Hou je genoeg van jezelf? Al deze vragen komen aan bod en je krijgt de kans om daar stil bij te staan. Vaak brengen antwoorden op deze vragen bijzondere inzichten met zich mee. Deze inzichten helpen je om nodige verandering in je leven te creëren.

De behandeling is afgestemd op de situatie van de cliënt. Oefeningen en opdrachten voor thuis horen daar ook bij. Op deze manier maken we een krachtige indruk te maken op de lijf en geest waardoor een nieuwe gezonde gewoonte ontstaat die het leven meer in balans brengt.

U bent van harte welkom in onze Wellness aan Sarphatipark 12 te Amsterdam

De échte Thaise massage in het hart van de Amsterdamse pijp

Foto's

Onze staf

Samila Spa in het kort

Soort(en) massage

Deep Tissue
Duo massage
Hot Stone massage
Kruidenstempel massage
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Thaise Yogamassage
Voetmassage
Zwangerschapsmassage
Zweedse massage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Man
Vrouw

Onze locatie

Samila Spa


Sarphatipark 12 1072 PA Amsterdam
020 737 0942 Klik om te bellen