Rustpunt Massages Deventer


Brinkgreverweg 122 7413 AG Deventer
0623277762 Klik om te bellen

Mijn massages zijn op helemaal op jou afgestemd
Sensitief, energetisch afgestemd, veel aandacht
Triggerpointbehandeling bij (chronische) pijn

Over Rustpunt Massages Deventer

Massage en triggerpoint therapie

Massage is voor iedereen. Dus ook voor jou. Massage is bijzonder fijn als het druk of spannend is in je leven. Als je even volledig wilt ontspannen en je behoefte hebt aan respectvolle aanraking.

Je kunt bij mij terecht voor ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, pulsing, hotstone massage, freehands massage en polariteitsmassage. Ik ontvang je graag in mijn sfeervolle praktijk op de Brinkgreverweg 122 te Deventer. Mijn naam is Koert Sondorp en ik ben gediplomeerd Integratief Masseur en Triggerpointcoach. In 2004 begon ik mijn eigen massagepraktijk. Ik ben aangesloten bij het Netwerk van Integratieve Masseurs.

Chronische pijnklachten

Als je (chronische) pijnklachten hebt, kan ik je helpen met triggerpoint behandelingen. Een triggerpoint is een verkramping en ophoping van afvalstoffen in een spier. Het triggerpoint zorgt ervoor dat die spier niet meer goed functioneert. Meestal veroorzaakt een triggerpoint op een andere plek in je lichaam pijn. Je kunt bijvoorbeeld triggerpoints in je nek hebben, die pijn veroorzaken aan de voorkant van je schouder. Of een triggerpoint in je schouder die pijn veroorzaakt in je onderarm. Enzovoorts.

Hoge drempel?

Soms is de drempel om naar een masseur te gaan hoog. Is het vertrouwd? Moet ik alles uit? Dat hoeft niet. Het gaat erom dat jij je prettig voelt. Voor een complete lichaamsmassage is het handig. Maar als jij dat wilt, kan je iets of zelfs alles aanhouden. Jij bepaalt. Bij een triggerpoint behandeling is het handig om de kleding uit te trekken op de punten waar ik moet behandelen.

Wetenschappelijk bewijs: massage bevordert herstel cellen

Onlangs kwam ik een artikel tegen in de nieuwsbrief van de Opleiding Triggerpoint Coach. Een team van Canadese wetenschappers heeft voor het eerst de biologische effecten van een massage op onze spiercellen onderzocht. Met het experiment bevestigt onderzoeker Tarnopolsky wat we eigenlijk al wisten, maar wat nog nooit wetenschappelijk was aangetoond: een massage versnelt het herstel van beschadigde spiercellen.

Foto's

Rustpunt Massages Deventer in het kort

Soort(en) massage

Cursus
Energetische massage
Freehands Massage
Holistic-Pulsing
Hot Stone massage
Intuitieve massage
Ontspanningsmassage
Polariteitsmassage
Triggerpointtherapie
Zwangerschapsmassage

Werkzame personen

Man

Onze locatie

Logo Rustpunt Massages Deventer

Rustpunt Massages Deventer

Rustpunt Massages Deventer


Brinkgreverweg 122 7413 AG Deventer
0623277762 Klik om te bellen