RustManagement


De Vliegert 5 5527 HW Hapert
06-30262579 Klik om te bellen

Over RustManagement

RustManagement biedt trainingen en consulten voor denkers. Zowel de consulten als trainingen nodigen uit om uit het hoofd te komen en in het lijf. De nadruk verschuift van denken naar voelen. Een middel is de energetische massage.

 

 

Wat is een energetische massage?

Door het lichaam lopen van boven naar beneden energiebanen (meridianen). Tijdens een energetische massage worden afvalstoffen in de energiebanen vrijgemaakt en afgevoerd. Bij klassieke massage worden afvalstoffen uit de spieren afgevoerd naar het hart, bij energetische massage worden de afvalstoffen via de energiebanen richting de voeten afgevoerd. 

Het resultaat is een hele ontspannende vorm van massage. 

 

Tijdens de massage:

• Ervaar je diepe ontspanning,

• Ontspannen de spieren,

• Voel je direct verlichting,

• Kom je “uit je hoofd” en “in je lijf”

• Verdwijnen of verminderen klachten als hoofdpijn, nekpijn, schouder- en rugklachten.

 

Een aanrader als je een druk leven hebt. Na een energetische massage voel je je ontspannen en energiek tegelijk. En de dagelijkse hectiek kun je makkelijker relativeren. 

 

 

Triggerpoints

Bij sommige hardnekkige spierspanning behandel ik tijdens een energetische massage een aantal “triggerpoints”. Een triggerpoint is een kleine concentratie van spanning in de spier. Deze triggerpoints zijn te verwijderen door ze op te zoeken en druk uit te oefenen op de uitademing. Afhankelijk van het aantal triggerpoints neemt deze behandeling 5 tot 25 minuten van de totale behandeling in beslag. 

Voorbeelden van klachten:

• Nek-/schouderklachten,

• RSI,

• Hoofdpijn,

• Rugklachten,

• Etc.

 

 

Cranio Sacraal

Bij aanhoudende klachten, waarvan de oorzaak dieper in het lichaam ligt, werk ik met cranio sacraal. Een behandeling met hele subtiele bewegingen die een ontspannende uitwerking hebben op het bindweefsel. Zo kunnen de organen, spieren, het ruggenmerg of hersenvlies op een zorgvuldige manier worden behandeld. Ook de ademhaling, bloedsomloop, bewegingssysteem en het zenuwstelsel hebben baat bij deze behandeling en gaan beter functioneren. Cranio Sacraal kan eveneens toegepast worden tijdens een energetische massage. Dit gaat altijd in overleg.

 

 

Recensies 

“Ik geloofde niet dat mijn nekklachten ooit nog zouden verdwijnen, maar na 4 consulten heb ik er geen last meer van gehad.”  - A. de Bresser

 

“Het woord ‘Rustmanagement’ geeft het al aan, een uur op de behandeltafel bij Ilse geeft me meer dan rust, hoe ze het doet begrijp ik niet altijd, maar het werkt fantastisch. Het enige wat ik je kan vertellen is dat mijn nek en rug spieren reageren op de kracht van haar handen en mijn hele (onder)bewustzijn zich overgeeft aan haar gave om weer orde te brengen in de opgebouwde spanning en vermoeidheid, wat dwingt tot overgave en rust. Door de combinatie van behandelingen krijg ik meer inzicht in wat er in mijn lichaam en geest gaande is en leert ze me daarmee om te gaan op een prettige manier.” – Imca van de Weem, fotograaf

 

“Na jaren veel te veel van mezelf gevraagd te hebben (hoge doelen stellen, altijd maar doorgaan en te weinig ontspanning), was ik op een dag helemaal op. M’n lijf en geest waren uitgeput. Na een periode van verschillende therapieën en veel rust, voelde ik me weer een stuk beter. Maar m’n energieniveau bleef laag. Een vriendin gaf mij de tip om een afspraak te maken bij Ilse Heesterbeek. 
Bij Ilse voelde ik me meteen op m’n gemak. Ze nam alle tijd en benaderde mij heel ontspannen. De ruimte die ze destijds huurde had ze netjes ingericht en er klonk een rustig muziekje op de achtergrond. Het verbaasde me dat een paar consulten zo ontzettend veel kunnen opleveren. Het eerste consult zorgde ervoor dat er veel los kwam. De behandelingen erna zorgden ervoor dat ik meer energie kreeg en lichter in het leven kon gaan staan. Het heeft mij erg goed gedaan.” – Lerares basisonderwijs

 

 

Een consult duurt 90 minuten en kost 82 euro

 

Een kort consult duurt 60 minuten en kost 55 euro

 

 

Benieuwd of deze behandelingen geschikt voor je zijn?

Neem contact op voor advies:

06-30262579 of info@ilseheesterbeek.nl

 

 

 

Foto's

Ilse Heesterbeek

RustManagement in het kort

Soort(en) massage

Klassieke en energetische massages
Triggerpointtherapie

Werkzame personen

Vrouw

Onze locatie

RustManagement


De Vliegert 5 5527 HW Hapert
06-30262579 Klik om te bellen