Robbee Vitaliteitsmassage


Houtzaagmolen 223 1622 HR Hoorn
+31618201005 Klik om te bellen

Over Robbee Vitaliteitsmassage

Als je last hebt van pijnklachten waar je maar niet van afkomt, of andere onbegrepen gezondheidsklachten, dan kan ik je misschien wel helpen.

Ik masseer al zo'n 40 jaar en veel klanten zijn erg blij met de verlichting die ze bij me hebben gevonden. Mede omdat ik ook instructie geef in zelfbehandeling, als je daarin interesse hebt.

De technieken waar ik mee werk zijn bekend als drukpuntmassage, shiatsu en triggerpoint-therapie. Ik geef daar ook al zo'n 20 jaar les in, dus ik ben heel ervaren in het behandelen en overdragen van de kennis waarmee je jezelf kunt helpen sneller van je klachten af te komen.

Zo ben je niet alleen sneller klachtenvrij, maar kost het je ook minder. Ja tijd misschien, maar dat zul je er graag voor over hebben, zeker als je merkt dat de manier van werken best prettig is.

Je kunt ook groepslessen volgen. Ik geef acu-yoga, oftewel de yoga die hoort bij de opleidingen acupressuur, en MELT yoga. Deze methode is in de VS ontwikkeld en blijkt ook erg effectief te zijn bij het verhelpen van chronische pijnklachten en aandoeningen die worden toegeschreven aan storingen in je zenuwstelsel.

Als je meer wilt weten, mail of bel me. Ik vertel je er graag over.

Foto's

Genieten is goed en ondersteunt het vrijkomen van spanningen tijdens de massage.

Robbee Vitaliteitsmassage in het kort

Soort(en) massage

Bindweefselmassage
Cursus
Deep Tissue
Energetische massage
Intuitieve massage
Klassieke massage
Ontspanningsmassage
Shiatsu
Stoelmassage
Triggerpointtherapie
Wellness massage
Yoga

's avonds geopend

Ja

Werkzame personen

Man

Massage op evenementen

Ja

Massage aan huis

Ja

Onze locatie

Robbee Vitaliteitsmassage


Houtzaagmolen 223 1622 HR Hoorn
+31618201005 Klik om te bellen