Rina's Beauty & Massage


Zwarte Ring 58 1567 EG Assendelft
06 11314246 Klik om te bellen

Over Rina's Beauty & Massage

Welkom bij Rina’s Beauty & Massage Therapy op Maat

Mijn naam is Rina Sinay en masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen te kunnen verlichten van pijn, stress en vermoeidheid. Maar ook voor het geven van counseling bij werk en/of privé gerelateerde stress, mentale en/of burn-out klachten met persoonlijke aandacht, warmte, liefde en geborgenheid. Na jaren gewerkt te hebben als financieel administratief medewerker, besloot ik in 2014 tijdens mijn vakantie op Bali dat het tijd was voor wat anders.

Life is all about balance.

Inmiddels ben ik een gediplomeerd massagetherapeut, voetreflexoloog, stresscounselor en Lakshmi schoonheidsspecialist en doe ik mijn werk vanuit mijn gevoel.

Met diverse massagetechnieken, huidverzorgingsbehandelingen, stresscounseling en mijn positieve energie geef ik de ontvanger geestelijke en lichamelijke rust en ontspanning.

Mae Uru is Moluks voor Kom Masseren en ik nodig bij deze een ieder uit om bij mij te komen ontstressen door een van de holistische energetische massages, beauty behandelingen en/of wellness arrangementen te kiezen.

Bij de gezichts- en lichaamsbehandelingen werk ik met de producten van LAKSHMI BIO ECO AYURVEDIC COSMETICS.

Voor therapeutische behandelingen op maat kunt u bij mij terecht, zodat wij samen aan uw dagelijkse herstel en een verbeterde gezondheid kunnen werken.

Rina's Beauty & Massage: A holistic LakShmi wellness center using all natural and ecologic products to restore your inner balance.

U kunt uw afspraak gemakkelijk online maken. In mijn online agenda ziet u de beschikbare tijden en kiest u welk moment ook voor u goed uitkomt. U kunt bij Rina’s Beauty & Massage alleen terecht op afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen.

Bij Rina's Beauty & Massage kunt u terecht voor persoonlijke aandacht en een eerlijk advies met betrekking tot diverse beauty en wellness behandelingen en onze natuurlijke producten ter bevordering van de huidverbetering, verbetering van uw gezondheid en schoonheid. Met onze exclusieve huidverzorgingsproducten gunt u uw huid de juiste verzorzing en de luxe die het verdient.

Bij Rina's Beauty & Massage kunt u ook terecht voor diverse therapeutische en wellness massages ter verbetering van de spierspanning en het activeren van het lymfesysteem en de bloedsomloop. Dit versterkt het immuunsysteem met als gevolg een betere werking van de organen waarmee de spieren in contact staan waardoor het hele lichaam beter zal functioneren. Bij uitstek aangeraden bij spierproblemen, gewrichtsproblemen, blokkades in de vochthuishouding, hoofdpijn, stress en overige gezondheidsklachten.

Heb je klachten of wil je gewoon lekker ontspannen, boek dan snel een massage of beauty arrangement op www.rinas-beauty-massage.nl

Heb je vragen of meer informatie nodig, dan kunt u mij bereiken per mail of whatsapp: Rinas.BMTM@gmail.com / 06 - 11 31 42 46

Foto's

voordeur
ik
massage
voetreflex
gezichtsmassage

Rina's Beauty & Massage in het kort

Soort(en) massage

Ayurvedische massages
Bindweefselmassage
Cupping
Fibromassage®
Hot Stone massage
Hydrakussenmassage
Indiase hoofdmassage
Japanse Gezichtsmassage
Klassieke en energetische massages
Klassieke massage
Lomi Lomi massage
Lypossage
Manuele lymfe drainage
Medical- en lymftaping
Ontspanningsmassage
Sportmassage
Stempelmassage
Stoelmassage
Tuina massage
Voetmassage
Voetreflexmassage
Wellness massage
Zwangerschapsmassage

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Werkzame personen

Vrouw

Massage op evenementen

Ja

Team

Artikelen

Feel Better Live Better

Mijn naam is Rina Sinay en masseren is mij met de paplepel ingegoten, want ik ben ermee opgegroeid. Het hoort bij de Molukse cultuur om elkaar middels strijkingen, knedingen en fricties met de handen...

Onze locatie

Logo Rina's Beauty & Massage

Rina's Beauty & Massage

Rina's Beauty & Massage


Zwarte Ring 58 1567 EG Assendelft
06 11314246 Klik om te bellen